• BIST 9548.09
  • Altın 2492.491
  • Dolar 32.5067
  • Euro 34.5504
  • İstanbul 20 °C
  • Ankara 17 °C
  • İzmir 22 °C

Gürkan, Tarsim Bölge Müdürü Doğan’ı Ziyaret Etti

Gürkan, Tarsim Bölge Müdürü Doğan’ı Ziyaret Etti
Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, TARSİM Malatya Bölge Müdürlüğüne atanan Mehmet Ali Doğan'a "hayırlı olsun" ziyaretinde bulundu.

Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, TARSİM Malatya Bölge Müdürlüğüne atanan Mehmet Ali Doğan'a "hayırlı olsun" ziyaretinde bulundu. Başkan Gürkan, "TARSİM Malatya Bölge Müdürlüğü'ne Mehmet Ali Doğan'ın gelmesi Malatyalı çiftçiler açısından önemli bir şanstır" dedi.

Beraberinde bazı belediye meclis üyeleri ile birlikte TARSİM Malatya Bölge Müdürlüğüne atanan Mehmet Ali Doğan'ı ziyaret eden Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, TARSİM Bölge Müdürü Mehmet Ali Doğan'a yeni görevinde başarılar diledi. TARSİM'in özellikle Malatya bölgesindeki kayısı üreticileri için önemli bir kuruluş olduğunu belirten Başkan Gürkan, "Bu kuruluşun başında da meslekte temayüz etmiş Tarım İl Müdürlüğü yapmış ve bizde de meclis üyeliği yapan Mehmet Ali Doğan'ın gelmesi Malatyalı çiftçiler açısından da önemli bir şanstır. Kendilerine görevinde başarılar diliyorum" şeklinde konuştu.

"KAYISI ORTAK PAYDA"

TARSİM Malatya Bölge Müdürü Mehmet Ali Doğan ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Kayısının ortak payda olduğuna vurgu yapan Doğan, Malatya ekonomisinin liderler ürünlerinden birin de kayısı olduğunu belirtti. Doğan, "TARSİM bölgesinde 14 il bulunmakta. Ancak ağırlık olarak Malatya'da poliçe üretimi var. Poliçe üretimi açısından Türkiye'de sayılı illerimizden birisi. TARSİM'de eksperlik yapmam hasebiyle konuya yabancı değilim. 2016 yılının üreticilerimiz açısından verimli bir yıl olacağını düşünüyorum. Hasar kayıtlarında üreticilerimize en hızlı ve en doğru şekilde yardımcı olacağımıza ve mesai mefhumunu gözetmeden çalışacağımıza inanıyorum. Genel Müdürlüğümüzün de bu konuda çok ciddi çalışmaları olduğunu biliyoruz. Teknolojik anlamda büyük ilerlemeler kaydetti. 2016 yılında artık dijital ortamda çalışacağız. Detaylar bilgisayarlarımıza aktarıldı. Bundan böyle evrak kayıtla ilgili oluşan zaman kaybının önüne geçebileceğiz. Dijital ortamda ağaç sayıları bile görülebilecek. Teknolojinin aktif olarak kullanılacak olması eksperlerimizi de, üreticilerimizi de rahatlatacaktır" diye konuştu.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim