• BIST 9693.46
  • Altın 2505.209
  • Dolar 32.5793
  • Euro 34.764
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 22 °C
  • İzmir 21 °C

Gürkan, Sınava Girecek Öğrencilerle Bir Araya Geldi

Gürkan, Sınava Girecek Öğrencilerle Bir Araya Geldi
Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, bu hafta sonu YGS'ye girecek gençlerle bir araya geldi.

Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, bu hafta sonu YGS'ye girecek gençlerle bir araya geldi. Gürkan, sınava girecek gençlere başarılar dileyerek, bazı önerilerde bulundu.

Şehit Fevzi Mahallesinde gerçekleştirilen programa, Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, AK Parti Battalgazi Merkez İlçe Başkanı Osman Güder, Battalgazi Belediye Başkan Yardımcısı Muzaffer Karakuş, Yaşar Karataş, Nevzat Aslan, bazı mahalle muhtarları ile bazı belediye birim müdürleri ile öğrenciler katıldı. Burada konuşan Selahattin Gürkan, sınava girecek öğrencilere başarılar dileyerek, "Gençlerimize öncelikle yapılacak YGS sınavında başarılar diliyorum. Gününüzü ve zamanınızı iyi değerlendirin. Derslerinize iyi çalışın. Yarın bu memleketi yönetecek olan sizlersiniz. Vatanınızı, milletinizi, dilinizi, dininizi, ailenizi ve bayrağınızı sevin" şeklinde konuştu.

Gürkan, gençlere bazı uyarılarda da bulundu. Gürkan, "Sizin zihninize farklı argümanlar sokmak isteyenlere müsaade etmeyiniz. Sakın bir ideolojinin fanatiği olmayın. Hangi ideoloji olursa olsun. Cemaat, cemiyet, meşrep bir taassup içinde olmayın. Her düşüncede güzel insanlar da vardır, kötü düşünen insanlar da vardır. İnsanın iyilerini tercih edin. Her türlü kitabı da okuyun. Kitaplar sizi bir yere götürmez ancak kitaba siz hakim olacaksınız. Kitabın etkisinden ziyade kitabı yoğuracak zihin yapısına sahip olmalısınız. Malatya toplumunun milli birlik beraberlik noktasında, vatanın bölünmez bütünlüğü, bayrağın ve milletin tekliği ve bütünlüğü noktasında ve Akif'in dediği gibi "Allah bir daha bu millete İstiklal Marşı yazdırmasın" sözünden hareketle tedbirli olmalıyız. Bakın Suriye'de savaş oluyor, onlar buraya geliyor, Irak'ta savaş oluyor, Iraklılar buraya geliyor, Afganistan, Gürcistan ve diğer Türk cumhuriyetlerinde savaş oluyor buraya geliyorlar. İşte bu ülkenin kıymeti harbiyesi bu anlamda çok önemlidir" diye konuştu.

Gürkan, Sınava Girecek Öğrencilerle Bir Araya Geldi

Gürkan, Sınava Girecek Öğrencilerle Bir Araya Geldi

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim