• BIST 9090.76
  • Altın 2323.472
  • Dolar 32.3694
  • Euro 34.9717
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 20 °C
  • İzmir 21 °C

Güreş’in Kalbi Körfez’de Atıyor

Güreş’in Kalbi Körfez’de Atıyor
Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, Türkiye Güreş Federasyonu Başkanı Musa Aydın'ı Körfez'de ağırlayarak spora yönelik yapılan yatırımları anlatarak...

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, Türkiye Güreş Federasyonu Başkanı Musa Aydın'ı Körfez'de ağırlayarak spora yönelik yapılan yatırımları anlatarak çalışmaları birlikte inceledi.

Spora yönelik yaptığı çalışmalar ve hayata geçirdiği projelerle dikkatleri üzerine çeken Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, Güreş Federasyonundan gelen misafirlerini Çınar Park Restaurantta ağırladı.

Körfez'i sporda da marka kent yapmayı hedefleyen Körfez Belediyesi, çocukların ve gençlerin ulaşımı kolay, daha temiz ve sağlıklı ortamlarda spor yapabilmeleri için tesisleşme atağını sürdürüyor. Bu kapsamda Petkim Çok Amaçlı Salonunun bakım ve onarım çalışmalarını yerinde inceleyen Belediye Başkanı İsmail Baran, Türkiye Güreş Federasyonu Başkanı Musa Aydın yapılan yenileme çalışmaları hakkında yetkililerden çeşitli bilgiler aldı.

Güreş sporu Körfez'de yaygınlaştırarak ülke sporuna önemli katkılar yapacak olan Körfez Belediyesi'nin bu faaliyetlerini çok beğenen Türkiye Güreş Federasyonu Başkanı Musa Aydın, Başkan Baran'a güreş sporuna katkılarından dolayı teşekkür etti. Aydın, "Körfez'de güreş sporuna yönelik atılan adımları basından sıklıkla takip ediyorum. Bizde yapılan bu hizmetleri yerinde görmek üzere Körfez'e geldik. Belediye Başkanımızı ve ekibini kutluyorum. Spora yönelik gerçekten dev adımlar atılmış ve atılmaya da devam ediyor. Bunun en güzel örneklerinden birisi içerisinde bulunduğumuz spor salonu. Ben tekrar Belediye Başkanımız İsmail Baran'a güreş sporuna yaptığı destek ve katkılardan dolayı teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.

Sporun Ve Sporcunun Yanında Olmaya Devam Edeceğiz

Belediye Başkanı İsmail Baran, Türkiye Güreş Federasyonu Başkanı Musa Aydın ve beraberinde Körfez'e gelen misafirleri ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti ifade etti. Başkan Baran, Ata sporumuz güreşin gelişimi ve gelecek nesillere aktarılması için gayret sarf ettiklerini ifade ederek Körfez Belediyesi olarak güreş başta olmak üzere sporun ve sporcunun yanında olmaya devam edeceklerini söyledi.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim