• BIST 9794.74
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 23 °C
  • Ankara 28 °C
  • İzmir 24 °C

Güreş Eğitim Merkezi Sporcularına Malzeme Yardımı Yapıldı

Güreş Eğitim Merkezi Sporcularına Malzeme Yardımı Yapıldı
Adıyaman Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde faaliyetlerini sürdüren Güreş Eğitim Merkezine kayıtlı 22 sporcuya Gençlik Hizmetleri...

Adıyaman Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde faaliyetlerini sürdüren Güreş Eğitim Merkezine kayıtlı 22 sporcuya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Seyit Ahmet Bağcı tarafından spor malzemesi desteği sağlandı.

Adıyaman Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü sporculara çanta halinde kaban,1 seremoni eşofmanı, antrenman eşofmanı, eşofman takımı, 2 adet güreş mayosu, 1 çift kes, havlu, 2 çift çorap, ter atleti 2 çift güreş ayakkabısı, spor ayakkabısı, verildi.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Seyit Ahmet Bağcı, "2011 yılından bu yana Spor Genel Müdürlüğü tarafından ilimizde uygulamaya konulan Gündüzlü Güreş Eğitim Merkezi 22 sporcu 3 antrenör ile yoğun bir şekilde faaliyet ve çalışmalarını sürdürülüyor.

Adıyaman güreş sporunda oldukça başarılı bir il olmaya aday. Bunun için sporcularımızın başarılarını artırmaları konusunda onlara her türlü desteği veriyoruz. Spor Genel Müdürlüğü tarafından başarılı sporcularımıza gönderilen malzemeleri sporcularımıza taktim ettik. Umut ediyorum ki malzeme sorunu olmayan genç sporcularımız gerek antrenmanlarda gerekse müsabakalarda tam donanımlı bir şekilde minderde güreşerek başarılarına yenilerini ekleyeceklerdir" dedi.

Kendisinin de geçmişte lisanlı bir güreşçi olduğunun anlatan Bağcı, "Bende Anadolu'da bir köy çocuğu olarak büyüdüm ve güreş sporuyla tanıştıktan sonra ve elde ettiğim başarılarla bugün sahip olduğum müdürlük mertebelerine kadar yükselebildim. Sizlerde başarılı birer güreşçi olarak başta Milli olup Ülke genelinde ve Dünya genelinde başarılar elde ederek çok daha iyi yerlere gelebilirsiniz. Unutmayın bu gün bir Milli güreşçi hem Bakanlığımız tarafından aylık alıyor hem de tüm spor okullarına sınavsız girebilmeye hak kazanıyor. Ben Adıyamanlı güreşçilerimiz arasından çok başarılı Milli sporcular çıkacağına inanıyorum ve hedefimiz olimpiyatlarda Adıyamanlı bir güreşçimizi minderde müsabakalarda görebilmek olacaktır. Ben hepinize çalışmalarınızda başarılar diliyorum. Malzemeleriniz hayırlı olsun" şeklinde konuştu.

Güreş Eğitim Merkezi Sporcularına Malzeme Yardımı Yapıldı

Güreş Eğitim Merkezi Sporcularına Malzeme Yardımı Yapıldı

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim