• BIST 9645.02
  • Altın 2429.254
  • Dolar 32.552
  • Euro 34.8813
  • İstanbul 20 °C
  • Ankara 23 °C
  • İzmir 26 °C

Güneş: “Benim Kastım Sahaların Düzelmesi"

Güneş: “Benim Kastım Sahaların Düzelmesi"
Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, kupada oynanan Sivas Belediyespor maçından yaptığı açıklamada futbolcuların kötü zeminde oynadığını belirterek...

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, kupada oynanan Sivas Belediyespor maçından yaptığı açıklamada futbolcuların kötü zeminde oynadığını belirterek taktiksel anlamda konuşulacak bir şeyin olmadığını söyledi.

Ziraat Türkiye Kupası C Grubu'nda deplasmanda Sivas Belediyespor'u 2-0 mağlup eden Beşiktaş'ta Teknik Direktör Şenol Güneş karşılaşma sonrası müsabakayı değerlendirdi. Maçın kötü bir zeminde oynandığını ve taktiksel olarak hiçbir şeyin konuşulamayacağını söyledi.

Ligde oynanan Osmanlıspor maçından sonra sahalar ile ilgili eleştirilerde bulunduğunu hatırlatan Güneş, "Benim kastım sahaların düzeltilmesi. Ankara'da da aynı şeyi söyledim ama farklı algılandı. Melih Bey'in futbola olan sevgisini biliyorum. Kastım kötülemek değildi, futbolun daha iyi şartlarda oynanması" dedi.

Futbolcuların kötü zeminde zorlandığını söyleyen Güneş, "Oyuncu bir gidiyor dönemiyor. Çok dönse diz veya bilek gidecek, frenlemeye çalışıyor. Gayretli olan arkadaşlar vardı. Sakatlık vermeden kart görmeden çıkalım demiştim. Maalesef bir oyuncu kaybettik. Onun dışında 3 puan aldık. Ama bu maçta oyuncuları değerlendirmeye almam. Benim için antrenman ölçüsü daha fazladır bu tip maçlara bakarsak" diye konuştu.

Maçta kendisine yönelik taraftar tepkilerinin sorulması üzerine Güneş, "Canları sağ olsun. İnsanımızı seviyoruz. Genel kültürümüz ile insani kültürümüz eşleşiyor. Bana eleştirilerde haklı taraflar varsa daha iyisini yapmaya çalışırım. Makam mevki şöhret beni değiştirmez. Üslubum aynıdır. Niyetim iyi niyettir. Türk futboluna bu kadar hizmet ettim. Futbola hizmet etmeye çalışıyorum. Özür de diledim. Ama hepsinin canı sağ olsun" ifadesinde bulundu.

SİVAS BELEDİYESPOR CEPHESİ

Sivas Belediyespor Teknik Direktörü Zafer Turan ise saha şartlarının sıkıntılı olduğunu tek sevinçlerinin sakatlık olmadan maçın tamamlanması olduğunu belirterek, 10 kişi kaldıktan sonra Beşiktaş'a karşı oynamanın zor olduğunu belirtti.

Maçın kırılma anının 14. dakikada gördükleri kırmızı kart olduğunu ifade eden Turan, "11'e 11 olsa belki daha iyi olabilirdik. Hakem takdir hakkını öyle kullandı. Sivas'taki şartlar bu şekilde. Kışın 2-3 ay bu saha ortamında antrenman yapıp, maç yapıyoruz. Her iki takım adına kolay değil. Beşiktaş kaliteli bir takımla çıktı, ama çok bir şey ortaya koyamadılar. Sadece mücadele oldu. Sevindirici olan her iki takım adına da sakatlığın olmaması" dedi.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim