• BIST 9443.71
  • Altın 2502.724
  • Dolar 32.597
  • Euro 34.805
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 20 °C
  • İzmir 20 °C

Gündeme İlişkin Değerlendirmeler

Gündeme İlişkin Değerlendirmeler
Milliyetçi Hareket Partisi Kayseri İl Başkanı Baki Ersoy, gündeme ilişkin önemli açıklamalarda bulundu.

Milliyetçi Hareket Partisi Kayseri İl Başkanı Baki Ersoy, gündeme ilişkin önemli açıklamalarda bulundu.

Başkan Ersoy, "Son zamanlarda Doğu ve Güneydoğu Anadolu'da yaşanan terör olayları hepimizi derinden üzmektedir. Bugüne kadar tavizlerle şımaran ve devlete kafa tutan hainlerin bu noktaya gelmesini sağlayan temel etken çözüm süreci adı altında yapılan ihanet olmuştur" dedi.

"Kayseri ve Türkiye'nin dört bir yanında vatan için can veren yiğitlerin hesabını bu ihanet sürecine ortak olanlar verecektir" diyen Baki Ersoy, "Askere ve polise vur emri vermeyip, bölücü terör örgütü ve yandaşlarının şehirlerde hendek kazacak noktaya getirilmesinin müsebbipleri verilen şehitlerinde müsebbipleridir. Her verilen şehidin acısını yüreğimizde hissederken, bu acıya öncülük edenlerin nefretini de aynı derece de yüreğimizde hissediyoruz" ifadesinde bulunarak açıklamasını şu şekilde sürdürdü:

"Bununla birlikte özerklik hayali ile gündeme gelenler şunu bilsinler ki, her ne kadar mevcut AKP hükümeti bugüne kadar bunlara taviz vermiş olsa da bunların bu hayalini kursağında bırakacak Milliyetçi Hareket kadroları her daim vatan mücadelesini vermeye devam edecektir.

Bu milletin ve devletin bölünmez bütünlüğü karşısında Türkiye'nin sigortası olmaya devam edecektir.

Türkiye'yi "Kürdistan'dan gelen haberler bizi mutlu ediyor" ve "Kürdistan'a selam olsun" diyecek kadar basit insanlar yönetiyor olsa da Kürdistan'a geçit vermeyecek Milliyetçi Hareket Kadroları her daim bu vatanın bölünmez bütünlüğünün teminatı olacaktır.

Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli'nin ifadesi ile "Hendek açmışlar, pazarlık yapacaklarmış, vız gelir. Yiğit her zaman düştüğü yerden kalkar. Hain ise yükseldiği yerden değil düşmek, yere çakılır. Bu da uzun sürmeyecektir. Acıları acımız, alınacak intikamları sözümüz olsun"

Bu vesile ile son olarak Bünyan'da ebediyete uğurladığımız Musa Yüce ve tüm şehitlerimize Allah'tan rahmet dilerken, onların acısını unutmayacağımızı ve unutturmayacağımızı ifade ediyorum."

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim