• BIST 9079.97
  • Altın 2308.186
  • Dolar 32.331
  • Euro 35.112
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 19 °C
  • İzmir 22 °C

Günay'ın gizemli 'tweet'inin sırrı çözülemedi

Kültür ve Turizm eski Bakanı, AK Parti İzmir Milletvekili Ertuğrul Günay'ın, '2 Eylül, hayatımın en özel günlerinden biri' diye attığı tweet merak uyandırdı. Bugün Günay'ın ne evlilik yıl dönümü ne de doğum günü...
Gezi Parkı eylemleri sürecinde attığı tweet’lerle dikkat çeken Kültür ve Turizm eski Bakanı Ak Parti İzmir Milletvekili Ertuğrul Günay, en son Eskişehir’de bu süreçte dövülerek öldürülen Ali İsmail Korkmaz’ı öldürenlerin hak ettikleri cezayı almalarına yönelik mesajlar paylaşmıştı. Politik içerikli her tweet’i ile gündeme oturan Günay bu kez, ’2 Eylül! Hayatımın en özel günlerinden biri. Bütün içtenliğimle, herkes için mutlu bir dönemin başlangıcı olmasını dilerim’ diye yazdı. Günay’ın bu gizemli tweet’i merak uyandırdı. Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz, doğum günü olduğunu düşünerek kutlama tweet’i attı.
 
Ertuğrul Günay, "Aile için bir konu. Aile bireyleri için çok özel bir gün. Bizim için özel bir sevinç günü. Doğum günü mesajları alıyorum, evlilik yıldönümü olduğunu düşünenler kutluyor, ancak bunlar değil" dedi.
 
GÜNAY: ÇOCUKLARLA İLGİLİ ÖZEL BİRŞEY
 
hurriyet.com.tr'ye konuşan Kültür ve Turizm eski Bakanı, AK Parti milletvekili Ertuğrul Günay, twitter'da paylaştığı mesaj konusunda soruları yanıtlarken de ayrıntı vermedi. Sadece, 2 Eylül gününün "çocuklarıyla ilgili, kendisi için özel ve güzel bir gün" olduğunu söylemekle yetindi. 
 
"Ben twitter mesajını attığımda, herkes doğum günüm olduğunu sanmış. Doğum günüm 1 Ekim. Kalkınma Bakanı Sayın Cevdet Yılmaz da aradı, doğum günüm sanmış, kutlamak için. Kendisine de söyledim" diyen Günay, şöyle konuştu;
 
"1 Eylül Dünya Barış günüydü. Bugün ise 2 Eylül ve benim için özel. Bu, kamusal bir konu olmadığı için, aile içi özel bir durum olduğu için paylaşmıyorum. Ama bugünün, içte ve dışta mutlu olaylara vesile olmasını diliyorum. Biliyorsunuz içte ve dışta pekçok sorun var. Hepsinde mutlu gelişmelere vesile olmasını diliyorum" dedi.
 
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim