• BIST 9645.02
  • Altın 2430.366
  • Dolar 32.529
  • Euro 34.865
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 18 °C
  • İzmir 23 °C

Günay Güvenç, Kaleci Transferi Hakkında Konuştu

Günay Güvenç, Kaleci Transferi Hakkında Konuştu
Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman'ın kaleci transferi konusundaki açıklamalarının ardından genç kaleci Günay Güvenç, "Karar ne olursa olsun Beşiktaş'ın menfaatleri, Beşiktaş'ın geleceği için olur" dedi.

Beşiktaş Yönetim Kurulu Üyesi ve Basın Sözcüsü Metin Albayrak ve Beşiktaşlı genç kaleci Günay Güvenç, Üsküdar'da bulunan Kartal Yuvası'nın açılışına katıldı. Türkiye'de 69. olan en büyük Kartal Yuvası olan mağazanın açılışında basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Beşiktaş'ın 24 yaşındaki kalecisi Günay Güvenç, mağazanın hayırlı olmasını diledi. Beşiktaş'ta gündemde olan kaleci transferi ile başkan Fikret Orman'ın transfer açıklamasının ve kendisinin 3. kaleci durumuna düşmesinin sorulması üzerine genç kaleci, "Ben bu konuya cevap vermem, vermek istemiyorum çünkü önümüzde önemli bir Osmanlıspor maçı var. Ben ona odaklandım, gerisine hocamız, başkanımız ve yöneticilerimiz karar verir. Karar ne olursa olsun Beşiktaş'ın menfaatleri, Beşiktaş'ın geleceği için olur. O yüzden son iki maçımız var biz onlara odaklanalım ve kazanalım. Gerisine yönetimimiz karar verir" dedi.

"KENDİMİZDEN EMİNİZ"

Osmanlıspor maçı öncesi takımın son durumu hakkında da açıklamalarda bulunan 24 yaşındaki kaleci, "Osmanlıspor, Galatasaray maçının aynısı. 3 puan var. Galatasaray maçında da 3 puan vardı, burada da 3 puan var. Biz iyi bir hava yakaladık, iyi top oynuyoruz. Bunu sürekli oynamamız lazım. Büyük bir maraton, uzun bir maraton. Biz kendimizden eminiz, burada da 3 puan alacağız. İnşallah böyle devam eder" ifadelerini kullandı.

ALBAYRAK: "BEŞİKTAŞ FORMASI GİYEN HER OYUNCU ÖNEMLİ VE DEĞERLİDİR"

Beşiktaş Yönetim Kurulu Üyesi ve Basın Sözcüsü Metin Albayrak ise yaptığı açıklamada, bugün Türkiye'de en büyük Kartal Yuvası'nı açtıklarını ve emeği geçen herkese teşekkür ettiğini belirtti. Albayrak, takımdaki kaleci durumu ve oynayacakları Osmanlıspor maçı ile ilgili, "Beşiktaş'ın formasını giyen her futbolcu, önemli ve değerlidir bizim için. Kim kaleye geçer, Tolga kaptanımız kaleye geçer, o kenarda olduğu zaman Günay ona yardımcı olur, Günay kaleye geçtiği zaman Tolga ona destek olur. Ağabey-kardeşlik havasında gider. Üçüncü bir kaleci gelirse de o üçünün içerisinde rekabet vardır. Kim oynarsa o kaleye geçer. Biz golü yediğimizde, yenildiğimizde de takım olarak yeniliyoruz, yendiğimizde de takım olarak yeniyoruz. Çok iyi bir hava yakaladık, çok iyi bir arkadaşlık ortamımız var. Başkanımızdan, yönetimimize, teknik ekibimizden futbolcusuna, taraftarımıza bir yürek olduk. Bu hedef doğrultusunda Allah izin verirse gidiyoruz, Osmanlıspor'u da yenip lider olarak döneceğiz" diye konuştu.

Açıklamaların ardından Günay Güvenç, mağazaya gelen taraftarlarla hatıra fotoğrafı çektirdi ve forma imzaladı.

Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim