• BIST 8718.11
  • Altın 2244.816
  • Dolar 32.3308
  • Euro 35.1735
  • İstanbul 7 °C
  • Ankara 2 °C
  • İzmir 7 °C

Gümüşhaneliler akın akın İstanbul’a gidiyor

Gümüşhaneliler akın akın İstanbul’a gidiyor
TFF 1. Lige yükselme Play-off final maçında 24 Mayıs Çarşamba günü Erzurumspor'la İstanbul'da karşılaşacak olan Gümüşhanespor'un yüzlerce taraftarı...

TFF 1. Lige yükselme Play-off final maçında 24 Mayıs Çarşamba günü Erzurumspor'la İstanbul'da karşılaşacak olan Gümüşhanespor'un yüzlerce taraftarı Gümüşhane'den yola çıktı.

Başta Belediye Başkanı Ercan Çimen ve iş adamları tarafından finanse edilen otobüsler akşam mesai bitiminde Belediye Başkanlığı önünden yolcularını alarak İstanbul'a doğru yola çıktı.

Vodafone Arena'da saat 19.00'da başlayacak maç için Gümüşhane'den 12 otobüs ve 1 minibüs yola çıkarken, yüzlerce vatandaş da özel araçlarıyla müsabakaya gitmek için yollara düştü.

Kent merkezindeki bir iş yerinden satılan biletlerini alan taraftarlar takımlarına destek olmak için yaklaşık 20 saat sürecek olan yolculuk yapacak.

Gümüşhanespor yönetim kurulu üyesi ve otobüsleri organize eden Fazıl Ceylan, yaptıkları duyurular sonucunda kendilerine müracaat eden tüm taraftarları 12 otobüs ve 1 minibüsle yolculadıklarını söyledi.

Bugün itibariyle Gümüşhane'de bin 600 adet maç bileti sattıklarını dile getiren Ceylan, "12 otobüs ve 1 minibüsle bu taraftarlarımızın tamamını gönderdik. Geride kalan kimse yok. Müracaat edenlerin hepsini gönderdik. Yedek olarak bir otobüsü kavuşamayanlar için bekletiyoruz. İnşallah mutlu bir şekilde dönüş yaparız" dedi.

Gümüşhane'de maça ilginin çok yüksek olduğunu, çok sayıda vatandaşın özel araçlarıyla İstanbul'a gittiğini dile getiren Ceylan, "İlçelerimizden de gidenler var. Türkiye'nin her yerinden maç için özel organizasyonlar var. İzmit, Ankara, Muğla, Fransa, Almanya'dan müsabakaya gelecek olanlar var. Sanırım 15 bin bilet bize yetmeyecek gibi duruyor" diye konuştu.

Kendilerini yalnız bırakmayan taraftarlara teşekkür eden Ceylan, "Bayburt'tan bir otobüs bize katıldı. Erol Ocaklı ve Recep Can'a ayrıca teşekkür ediyoruz. Kelkit'ten 1 otobüs geldi. Bizi yalnız bırakmayan taraftarımıza teşekkür ediyoruz. İnşallah gönlümüzce olur. Takımımız inandıktan sonra yenemeyeceği takım yok. Bu ligde Gümüşhanespor'dan daha üstün bir takım yok. Yeter ki inansınlar" ifadelerini kullandı.

Gümüşhaneliler akın akın İstanbul’a gidiyor

Gümüşhaneliler akın akın İstanbul’a gidiyor

Gümüşhaneliler akın akın İstanbul’a gidiyor

Gümüşhaneliler akın akın İstanbul’a gidiyor

Gümüşhaneliler akın akın İstanbul’a gidiyor

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim