• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 13 °C
  • İzmir 17 °C

Gümüşhane İl Özel İdaresi bayramlaştı

Gümüşhane İl Özel İdaresi bayramlaştı
Gümüşhane İl Özel İdaresi'nin 20 yılı aşkın süredir devam ettirdiği bayramlaşma geleneği, 10 günlük Kurban Bayramı tatilinin ardından ilk mesai...

Gümüşhane İl Özel İdaresi'nin 20 yılı aşkın süredir devam ettirdiği bayramlaşma geleneği, 10 günlük Kurban Bayramı tatilinin ardından ilk mesai gününde yönetici ve personellerin katılımıyla gerçekleştirdi.

Kurumun sosyal tesislerinde düzenlenen programda yaptığı konuşmada bayramların dini ve manevi duyguların en yoğun yaşandığı, birlik, beraberlik, kardeşlik duygularının pekiştiği ve perçinleştiği günler olduğunun altını çizen İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ekrem Akdoğan, Özel İdare ailesi olarak geleneksel şekilde her bayram bu etkinliği düzenlediklerini hatırlattı.

Akdoğan, yaz sezonu boyunca ara vermeden, 320 köy, bağlıları ve 4 bin 124 kilometrelik yol ağında çalışma yaptıklarını, bunun yanında da turizme yönelik Vali Okay Memiş'in talimatları ve Milletvekilleri Hacı Osman Akgül ile Cihan Pektaş'ın destekleriyle aktarılan ödeneklerle birçok yatırımı hayata geçirdiklerini söyledi.

Köylerin altyapı sorunları için mücadele edip, oldukça yoğun geçen sezonda yayla yollarını da açtıklarını dile getiren Akdoğan, sadece köylerde değil, turizm merkezlerinde, eğitimde, tarım sektöründe de katkıları bulunduğunu, Gümüşhane'nin kalkınması için tüm faaliyetlerde Özel İdare'nin imzası olduğunu ifade etti.

Kurumun yaptığı tüm çalışmaların ağır ve tehlikeli işler sınıfında olduğunu belirten ve her toplantıda olduğu gibi çalışanlarına iş güvenliği konusunda uyarılarda bulunan Akdoğan, tüm çalışanların iş güvenliğinde gereken hassasiyeti göstermelerini istedi.

Törende Yol-İş 2 Nolu Şube Genel Sekreteri İlyas Kocaman ise sendikal faaliyetler hakkında çalışanlara bilgi verdi.

Konuşmaların ardından törende tüm personel ve yöneticiler tek tek bayramlaştı.

Programa Genel Sekreter Akdoğan'ın yanısıra Genel Sekreter Yardımcıları Selahattin Kocaman, Kemalettin Demirkıran, birim müdürleri, Yol-İş 2 Nolu Şube Genel Sekreteri İlyas Kocaman, Özel İdare Yol-İş İşyeri Temsilcisi Cevdet Şişman ve çalışanlar katıldı.

Gümüşhane İl Özel İdaresi bayramlaştı

Gümüşhane İl Özel İdaresi bayramlaştı

Gümüşhane İl Özel İdaresi bayramlaştı

Gümüşhane İl Özel İdaresi bayramlaştı

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim