• BIST 9079.97
  • Altın 2318.134
  • Dolar 32.3415
  • Euro 34.9033
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 13 °C
  • İzmir 18 °C

Gümrük Ve Ticaret Bakanı Tüfenkci’den Elazığ Belediyesi’ne Ziyaret

Gümrük Ve Ticaret Bakanı Tüfenkci’den Elazığ Belediyesi’ne Ziyaret
Elazığ Belediyesini ziyaret ederek Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz'dan bilgi alan Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci, kimi belediyelerin çukur...

Elazığ Belediyesini ziyaret ederek Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz'dan bilgi alan Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci, kimi belediyelerin çukur açarak, o çukurlarda insanların yaşamlarına son verdiğini, Elazığ gibi kimi belediyelerin de vatandaşa hizmet sunduğunu, AK Parti belediyelerinin farkının bu olduğunu söyledi.

Elazığ'a gelen Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci, Vali Murat Zorluoğlu, Milli Savunma Bakan Yardımcısı Şuay Alpay, Elazığ milletvekilleri Tahir Öztürk, Metin Bulut, Ömer Serdar ve Ejder Açıkkapı'nın de yer aldığı heyetle Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz'ı ziyaret etti.

Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, 22 aylık dönemde gerçekleştirdikleri çalışmalarla ilgili Bakan Tüfenkci'ye brifing verdi. Amaçlarının Elazığ'ı kolay ve kaliteli yaşanabilir bir şehir haline getirmek olduğunu belirten Başkan Yanılmaz, Kültür Park, Oto Galericiler Sitesi, çöpten enerji üretimi gibi büyük projeleri hayata geçirdiklerini, sosyal belediyecilik ilkesi doğrultusunda da üniversite öğrencilerine ücretsiz ulaşım imkanı, Hayır Çarşısı, Anne Üniversitesi, Aile Psikolojik Danışma Merkezi, Bayat Ekmek Toplama Kampanyası, Alo 188 Ücretsiz Cenaze Hizmeti gibi hizmetleri vatandaşa sunduklarını ifade etti.

Elazığ Belediyesi'nin çalışmalarının AK Partili belediyecilik anlayışının farkını gösterdiğini dile getiren Bakan Tüfenkci, "Kimi belediyeler çukur açar, o çukurlarda insanların yaşamlarına son verirler, genel bütçeden ciddi pay alır vatandaşa hizmet etmek şöyle dursun vatandaşın yaşam hakkı dahil olmak üzere her türlü hakkına karşın çukur kazar ve çukur siyasetinin gereğini yapar. Kimi belediyeler de vatandaşa hizmet sunar çalışmalarında hayvanları dahi ihmal etmez, onlar için dahi gerekli hizmetleri hayata geçirir. İşte AK Partili belediyelerin farkı budur. Biz insanı yaşat ki devlet yaşasın diye yola çıktık. Her çalışmamızda insanı önceleriz ve bütün projelerimiz insan odaklıdır" dedi.

"BİRLİKTE HAREKET EDEREK, HİZMETİ GETİRECEĞİZ"

Elazığ Belediyesi tarafından hayata geçirilen hepsi çok önemli projeler olduğunu da vurgulayan Bakan Tüfenkci, "Elazığ'ın eksiklerini gideren projelerdir. Milletvekillerimizle, teşkilat üyelerimizle birlikte hareket ettiğimizde hizmetlerin gelmemesi mümkün değil. Elazığ halkı bu hizmetlerin en iyisine layıktır. Biz insanımıza efendi değil, hizmetkar olmak için yola çıktık. Belediyelerimiz de bu amacın gösterileceği en önemli yerlerden biridir. İnsanımızla iç içe, insanımızın sosyal yaralarını tamir ede ede ve insanlarımızın refah pastasından daha fazla pay alabilmesi için gerek merkezi hükumetler, gerekse yerel yönetimler, ilin bürokrasisi ve milletvekilleriyle birlikte hareket ettiğimizde, ilimizi bir üst lige çıkarmamak için hiçbir neden kalmaz. Bu minval üzerine Elazığ'ın çok büyük gayret gösterdiğini biliyoruz. Bu noktada çalışmalarımız devam edecektir" diyerek sözlerini tamamladı.

Gümrük Ve Ticaret Bakanı Tüfenkci’den Elazığ Belediyesi’ne Ziyaret

Gümrük Ve Ticaret Bakanı Tüfenkci’den Elazığ Belediyesi’ne Ziyaret

Gümrük Ve Ticaret Bakanı Tüfenkci’den Elazığ Belediyesi’ne Ziyaret

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim