• BIST 9079.97
  • Altın 2307.267
  • Dolar 32.3405
  • Euro 35.0516
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 17 °C
  • İzmir 21 °C

Gümrük Ve Ticaret Bakanı Tüfenkci:

Gümrük Ve Ticaret Bakanı Tüfenkci:
Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci, ekonomide yapısal reformları hayata geçirirken terörü de görmezden gelmediklerini belirterek, "Ekonomik anlamda...

Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci, ekonomide yapısal reformları hayata geçirirken terörü de görmezden gelmediklerini belirterek, "Ekonomik anlamda yaptığımız reformların terör belasının gölgesinde kalmasını istemiyoruz. Son terörist kalana kadar mücadele edeceksek Türkiye'nin kalkınması, ihracatını, istihdamını artırma noktasında da adeta koşacağız" dedi.

Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci, AK Parti İzmir İl Başkanlığını ziyaret etti. Teşkilatın yoğun katılımıyla gerçekleşen ziyarette, İzmir'de dahil olmak üzere Türkiye'nin farklı illerindeki şehitlere Allah'tan rahmet dileyen Tüfenkci, "Hükümetimizin ekonomimizin gelişmesi noktasında bir takım yapısal reformları hayata geçirirken 1 Kasım'dan önce seçim meydanlarında vaat ettiklerimizin yüzde 75'ini, reformlarımızın yüzde 50'sini kısa zamanda gerçekleştiren bir partinin mensupları olarak gece gündüz demeden çalışıyoruz. Bunlar olurken, ülkemizin terörle geri bırakılmasını düşünen veya terör örgütlerini kullanarak Türkiye üzerinden hesaplar yapanları görmezden gelemiyoruz. Ekonomik anlamda yaptığımız reformların terör belasının gölgesinde kalmasını istemiyoruz. İnşallah terörün toplumda oluşturmaya çalıştırdığı paniğe karşı terörle daha fazla mücadele ederek kardeşliğe daha fazla sarılarak terörü yeneceğiz. Son terörist kalana kadar mücadele edeceksek Türkiye'nin kalkınması, ihracatını, istihdamını artırma noktasında da adeta koşacağız" diye konuştu.

"TÜRKİYE'NİN GERİ KALMASI İÇİN ÇALIŞANLARA İNAT"

Ülkede refah düzeyi artırmak için, vatandaşların ticaret ve ihracatı daha kolay yapması için adımlar attıklarını kaydeden Tüfenkci, "Başbakanımızın lisanslı depoculuk ve ürün ihtisas borsalarının kurulması noktasında yaptığı müjde, tarıma dayalı sanayiler için çok önemlidir. İzmir sanayi kenti olduğu kadar tarım merkezlerinden biri. Lisanslı depoculuğun yaygınlaşması, ürün ihtisas borsalarının kurulması, çiftçilerimizin sağlıklı şartlarda ürünlerini depolaması, oradan elektronik senetlerle ticaretin yapılması, çok önemli bir gelişmedir. Bizler, özellikle Türkiye'nin geri kalması noktasında çalışanlara inat, algı operasyonlarından başka siyaset bilmeyen, siyaseti sadece laf olarak gören zihniyetlere karşı icraatlarımızla her zaman milletimize hizmet etme noktasında gayret gösterdik" dedi.

"AK PARTİ BAYRAĞINI BÜYÜKŞEHİR'DE DALGALANDIRACAĞIZ"

AK Parti İzmir İl Başkanı Bülent Delican da, "Sayın Bakanımızla gurur duyuyoruz. AK Partimizin ülkemize böyle değerli insanlar kazandırması bizi onurlandırıyor. İzmir'in birçok ailesinde genetik olarak sanayi ve ticaret kültürü yerleşmiş. İzmir Türkiye'de öncü olabilecek bir kent. 2023 hedefinde inşallah dünyanın en önemli kentlerinde biri olma yolundaki çalışmaları devam edecek. Biz teşkilat olarak İzmir'e yatırım yapan, İzmir'in ticaret ve sanayisine katkı koyan, hangi görüşte olursa olsun herkese destek olmaya hazırız. Bizler yatırımcının önünü açmak için elimizden geleni yapıyoruz. İzmir iktidarımız döneminde 35 milyarlık yatırım aldı. 2019'da inşallah AK Parti bayrağını Büyükşehir'de dalgalandıracağız. İzmir inşallah hasretle beklediği hizmeti yerelde de bulacak. Biz İstanbul'la yarışmak ve hak ettiğimiz yere gelmek istiyoruz" diyerek hükümetin İzmir'deki yatırımlarını anlattı.

Konuşmaların sonunda Delican tarafından Tüfenkci'ye hediye takdim edilirken, ziyaret basına kapalı olarak devam etti.

Gümrük Ve Ticaret Bakanı Tüfenkci:

Gümrük Ve Ticaret Bakanı Tüfenkci:

Gümrük Ve Ticaret Bakanı Tüfenkci:

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim