• BIST 9716.77
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 22 °C
  • İzmir 18 °C

Gümrük Müdürü’nden Ayvalık Belediye Başkanı Rahmi Gençer’e Ziyaret

Gümrük Müdürü’nden Ayvalık Belediye Başkanı Rahmi Gençer’e Ziyaret
Ayvalık'ta Dünya Gümrük Günü kutlandı. Ayvalık Gümrük Müdürü Mehmet Salih Arık ve gümrük personeli, Ayvalık Belediye Başkanı Rahmi Gençer'i ziyaret...

Ayvalık'ta Dünya Gümrük Günü kutlandı. Ayvalık Gümrük Müdürü Mehmet Salih Arık ve gümrük personeli, Ayvalık Belediye Başkanı Rahmi Gençer'i ziyaret etti.

İlçe Gümrük Müdürü Mehmet Salih Arık, Ayvalık Gümrük Müdürlüğü çalışmaları hakkında bilgiler vererek Ayvalık Belediye Başkanı Rahmi Gençer'e gümrük müdürlüğü çalışmalarına verdiği desteğe teşekkür ederek bir buket çiçek ve plaket verdi.

Ayvalık Belediye Başkanı Gümrük Müdürü Mehmet Salih Arık ve gümrük çalışanlarının "Dünya Gümrük Günü"nü kutladı.

Gümrüğün ülke için en önemli unsurlardan bir tanesi olduğunun altını çizen Ayvalık Belediye Başkanı Rahmi Gençer, "Gümrük, ülkenin başta güvenliğini, ticaretini kapsayan çok önemli bir kurumdur. O yüzden Ayvalık'ta da bir gümrük kapımız olması bizim için çok büyük bir avantaj. Bu gün 180 bin kişinin geçtiği, 11 milyon Avro'luk bir ihracatın yapıldığı bir gümrük kapısının olması Ayvalık'ın ticareti açısından ve turizmi açısından da çok önemlidir. Hergün biraz daha hareket kazanan gümrüğümüz Balıkesir'in de gurur kaynağıdır. Balıkesir'de, Kuzey Ege'de tek yolcu taşımacılığı yapılan feribot iskelesi olan tek gümrüktür. Be da Ayvalık için guru kaynağıdır. Balıkesir'in dünyaya açılan yüzü Ayvalık. Bu başarıların elde edildiği çalışmaları yapan gümrük müdürlüğüne teşekkür ediyoruz. Hakikaten bu kadar trafiği ayarlamak için fedakarca çalışan arkadaşları tebrik ediyorum ve gelenleri çok iyi bir şekilde karşılayan gümrük çalışanlarımıza çok teşekkür ediyorum. Biz Ayvalık Belediyesi olarak işletmeciliğini yaptığımız gümrük kapımızı yenilemekle ilgili bir proje çalışmamız var" dedi.

Gümrük Müdürü’nden Ayvalık Belediye Başkanı Rahmi Gençer’e Ziyaret

Gümrük Müdürü’nden Ayvalık Belediye Başkanı Rahmi Gençer’e Ziyaret

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim