• BIST 9079.97
  • Altın 2300.797
  • Dolar 32.3298
  • Euro 35.0874
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 22 °C
  • İzmir 23 °C

Gül'ün Elitaş’ın oğlunun düğününde olmaması dikkat çekti

Gül'ün Elitaş’ın oğlunun düğününde olmaması dikkat çekti
Ekonomi Bakanı Mustafa Elitaş'ın oğlu Hakan Elitaş'ın nikah törenine 2 bin 600 kişi katıldı.

Ekonomi Bakanı Mustafa Elitaş'ın oğlu Hakan Elitaş'ın nikah törenine 2 bin 600 kişi katıldı. Bakan Elitaş, nikah törenine katılan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve eşi ile Başbakan Ahmet Davutoğlu ve eşine teşekkür etti. Elitaş'ın oğlunun düğününde 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün olmaması dikkat çekti.

Ekonomi Bakanı Mustafa Elitaş, oğlunun düğüne katılımla ilgili sosyal medya üzerindeki kişisel hesabından teşekkür açıklamasında bulundu. Birçok kişiye davet gönderemediği için hoşgörü isteyen Elitaş, şu ifadelere yer verdi: "Gönül isterdi ki tüm dost, akraba, gönüldaşlar ve teşkilat mensuplarını ağırlamak. Ama 3 salon ancak 2600 misafirimizi ağırlama imkanı verdi. Bu yüzden davet edemediğimiz gönüldaşlarımızın engin hoşgörülerine sığınıyoruz. Bugün oğlum Osman Hakan Elitaş'ın düğün merasimini gerçekleştirdik. Bizi şereflendiren Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve muhterem eşleri Emine hanımefendiye, Başbakanımız Ahmet Davutoğlu ve eşleri Sare hanımefendiye, Başbakan yardımcıları Numan Kurtulmuş ve Lütfü Elvan, Bakanlarımız Berat Albayrak, Bekir Bozdağ, Binali Yıldırım, Bülent Tüfenkçi, İsmet Yılmaz Faruk Çelik, Fatma Güldemet Sarı, Akif Çağatay Kılıç, Naci Ağbal, Mevlüt Çavuşoğlu, Mahir Ünal, Meclis Başkanvekili Ahmet Aydın, Grup Başkanvekilimiz İlknur İnceöz, Genel Başkan yardımcılarımız Mehmet Mehdi Eker, Mehmet Özhaseki'ye, bakan yardımcılarımıza, Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'e, milletvekili arkadaşlarıma ve Kayseri İl Başkanı Hüseyin Cahit Özden'e ve bizi yalnız bırakmayan eş, dost, akraba, tüm sevenlerimize teşekkür ediyorum."

Nikahta, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakan Ahmet Davutoğlu eşleriyle birlikte nikah şahidi oldu. Elitaş'ın oğlunun düğününde 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün olmaması ise dikkat çekti.

Gül'ün Elitaş’ın oğlunun düğününde olmaması dikkat çekti

Gül'ün Elitaş’ın oğlunun düğününde olmaması dikkat çekti

Gül'ün Elitaş’ın oğlunun düğününde olmaması dikkat çekti

Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim