• BIST 9524.59
  • Altın 2488.665
  • Dolar 32.5062
  • Euro 34.7208
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 18 °C
  • İzmir 18 °C

Gülüç’te Kutlu Doğum Haftası Kutlandı

Gülüç’te Kutlu Doğum Haftası Kutlandı
Zonguldak'ın Ereğli ilçesine bağlı Gülüç Belediyesi tarafından Kutlu Doğum Haftası nedeniyle etkinlik düzenlendi.

Zonguldak'ın Ereğli ilçesine bağlı Gülüç Belediyesi tarafından Kutlu Doğum Haftası nedeniyle etkinlik düzenlendi. Belediye Başkanı Gökhan Demirtaş konuşmasında birlik ve beraberlik mesajı verdi.

Gülüç Belediyesi tarafından Gülüç Belediyesi düğün Salonu'nda Kutlu doğum Haftası programı gerçekleştirildi. Programa Gülüç Belediye Başkanı Gökhan Demirtaş, Kdz. Ereğli Müftü Vekili İzzettin Aşan, belediye meclis üyeleri, daire müdürleri ve çok sayıda vatandaş katıldı. Şehitler için saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı ve ardından Kur'an-ı Kerim okunması ile başlayan programda görevli imam hatipler ilahiler seslendirildi.

Gülüç Belediye Başkanı Gökhan Demirtaş gecede yaptığı konuşmasında Kutlu Doğum Haftası'nın tüm İslam Alemi ve insanlığa hayırlar getirmesini temenni etti. Demirtaş, "Alemlere rahmet olarak gönderilen son Peygamber Hz. Muhammet (S.A.V.) kutlu doğumunun 1445. Yılını kutlamak için burada toplanmış bulunuyoruz. Sizlerle böylesine anlamlı bir programda birlikte bulunmaktan çok mutluyum. 2 yıldır kendi tesislerimizde gerçekleştirdiğimiz Kutlu Doğum Haftası etkinliklerine katılımlarınızdan dolayı hepinize teşekkür ediyorum. Bu ilgi bizleri hizmetin en kalitesini vermeye teşvik ediyor. Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri aslında Peygamber efendimizi anma değil anlama programlarıdır. Ülkemizin ve bölgemizin içerisinde bulunduğu bu zor günlerde onun getirmiş olduğu evrensel mesajları çok iyi anlamaktır. Birlik, beraberlik ve kardeşliğimize asla zarar vermemeliyiz. Geçtiğimiz hafta girmiş olduğumuz üç aylar ve bu haftada Kutlu Doğum Haftası. Cenab-ı Allah hepimizin bu mübarek günlerini hayırlı ve uğurlu eylesin. Cenab-ı Allah birlik ve beraberliğimizi bozmasın. Kutlu Doğum Haftası tüm İslam alemine ve tüm insanlığa hayırlar getirsin" dedi. Başkan Demirtaş konuşmasında ayrıca vatanımızı bölmek isteyen hainlere karşı verdiği mücadele sırasında hayatını kaybeden şehitlere Allah'tan rahmet, ailelerine ise sabırlar diledi.

Yapılan konuşmanın ardından program ilahiler okunması ve Kdz. Ereğli Müftü Vekili İzzettin Aşan'ın Peygamber Efendimizin hayatını anlattığı sohbeti ile devam etti.

Gülüç’te Kutlu Doğum Haftası Kutlandı

Gülüç’te Kutlu Doğum Haftası Kutlandı

Gülüç’te Kutlu Doğum Haftası Kutlandı

Gülüç’te Kutlu Doğum Haftası Kutlandı

Gülüç’te Kutlu Doğum Haftası Kutlandı

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim