• BIST 9079.97
  • Altın 2323.714
  • Dolar 32.3523
  • Euro 34.949
  • İstanbul 12 °C
  • Ankara 12 °C
  • İzmir 15 °C

Gülpınar Mahallesi Hem Kadın Hem Gençlik Merkezi’ne Kavuşuyor

Gülpınar Mahallesi Hem Kadın Hem Gençlik Merkezi’ne Kavuşuyor
Altındağ'ın son yıllarda hızla gelişen ve değer kazanan mahallelerinden olan Gülpınar Mahallesi'nde 2 dev yatırım daha tamamlanmak üzere.

Altındağ'ın son yıllarda hızla gelişen ve değer kazanan mahallelerinden olan Gülpınar Mahallesi'nde 2 dev yatırım daha tamamlanmak üzere. Bu zamana kadar çeşitli mahallelerde 24 Kadın Eğitim ve Kültür Merkezi ile 16 Gençlik Merkezi hizmete açan Altındağ Belediyesi, 1 Kadın Eğitim ve Kültür Merkezi ile 1 Gençlik Merkezi'ni daha Altındağ'a kazandırdı.

GÜLPINAR MAHALLESİ'NDE KADINLAR ÇOK HEYECANLI

Gülpınar Mahallesi'nde yapımı tamamlanan ve açılış için gün sayan Kadın Eğitim ve Kültür Merkezi, şimdiden mahalle sakinleri tarafından heyecanla bekleniyor. 3 kattan oluşan merkez, kadınlara sunduğu konfor ve yemyeşil çevresiyle kadınların dünyasını değiştirecek. Derslikleri, spor salonu, okuma salonu, internet salonu ve çok amaçlı kullanım alanlarıyla kadınlara sanat, spor ve kültürel faaliyetlerle dolu bir hayatın kapısını aralayacak olan merkez, içerisinde bulunan kreş ile de büyük beğeni toplayacak. Anneler hobi ve meslek edindirme kurslarına katılırken çocuklarını güvenle bırakabilecekleri bir de kreşi bulunan merkez, çok yakında kadınların hizmetine açılacak.

GENÇLİK MERKEZİ GENÇLERE KUCAK AÇIYOR

Gülpınar Mahallesi Gençlik Merkezi tamamlandığında, Altındağ'ın altın gençlerine güzel bir gelecek vaat eden Altındağ Belediyesi Gençlik Merkezleri'ne bir yenisi daha eklenecek. Altın gençlere kucak açan 3 katlı modern yapı, bünyesinde bulunan sınıfları, internet salonu, kütüphanesi, oyun salonu ve çok amaçlı salonları ile Gülpınar Mahallesi'ndeki gençleri bekliyor.

Okuldan sonraki zamanlarını verimli değerlendirmek, derslerine yardımcı olacak kurslara katılmak, sanat, spor ve kültürel aktivitelerle dolu bir hayat geçirmek isteyen gençler, sabırsızlıkla Gençlik Merkezi'nin açılmasını bekliyor.

"ALTINDAĞLI GENÇLERİN VE KADINLARIN EĞİTİMİ BİZİM İÇİN ÇOK ÖNEMLİ"

Her yaşta eğitimin önemine vurgu yapan Başkan Veysel Tiryaki, bu konudaki yatırımların artarak süreceğini ifade etti. "Altındağ değişecekse, bu değişim eğitimle olacak diyerek çıktığımız bu yolda, bugün geldiğimiz nokta mutluluk verici… Daha fazla kadının ve gencin bu hizmetlerden faydalanması için çalışmayı sürdüreceğiz. 2 merkezin de Gülpınar Mahallesi'ne hayırlı olmasını diliyorum." diyen Başkan Tiryaki, herkesi bu merkezlerden faydalanmaya çağırdı.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim