• BIST 9090.36
  • Altın 2325.019
  • Dolar 32.3697
  • Euro 34.9682
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 20 °C
  • İzmir 21 °C

Güler Yüzüyle Örnek Oldu

Güler Yüzüyle Örnek Oldu
Edirne Toplu Ulaşım Sisteminde (ETUS) görev yapan 60 yaşındaki Nebati Erdil, yolculara gösterdiği saygı ve güler yüzüyle Edirne halkının takdirini kazandı.

Edirne Toplu Ulaşım Sisteminde (ETUS) görev yapan 60 yaşındaki Nebati Erdil, yolculara gösterdiği saygı ve güler yüzüyle Edirne halkının takdirini kazandı. Edirne Belediyesi Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü'ne dilekçe yazan bir vatandaş, yolculara oldukça kibar ve saygılı davranan ETUS şoförü Nebati Erdil'e teşekkür etti.

Toplu taşıma sisteminde birçok yeniliğe giderek vatandaşlara şehir içi ulaşımda daha konforlu, daha sağlıklı ve daha güvenli bir hizmet sunmayı hedefleyen Edirne Belediyesi ve ETUS bu amaçla çalışmalarına ivme kazandırmaya devam ediyor. Toplu taşımada kullanılacak olan araçların dezenfekte edilmesinden, 2016 Ocak ayında yürürlüğe girecek olan ticari araç sahipleri ve sürücülerine yönelik alınan tedbir ve düzenlemelerle en iyi hizmeti sunacak olan Edirne Belediyesi Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü'ne Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi'nde görev yapan bir polis memurundan teşekkür dilekçesi geldi.

Yazdığı dilekçede evinden işyerine olan ulaşımını sağlamak için ETUS'un 3-B araçlarını kullandığını ifade eden Turgut Yetgin, 22 M 0091 plakalı aracı kullanan 60 yaşındaki Nebati Erdil'e yolculara karşı kibar ve saygılı davrandığı için teşekkür etti.

2003 yılından beri ETUS'ta görev yapan ve yolcular tarafından takdir edilmekten duyduğu memnuniyeti diye getiren Nebati Erdil, "Yolcularıma her zaman tatlı dil, güler yüz göstermeye çalışıyorum. Karakter olarak da her zaman iyilikten, güzellikten yanayım. Bunu yolcularıma yansıttıysam ve onlardan beni takdir etmişse bu benim için çok büyük onur ve gurur kaynağıdır" dedi.

Edirne halkına en iyi hizmeti vermeyi hedeflediklerini ifade eden Erdil, "Yolcuları güvenli bir şekilde gidecekleri yere ulaştırıyorum. Her gün yüzlerce can bana emanet. Zaman zaman olumsuz olaylar da yaşıyorum. Moralimin bozuk olduğu günler de oluyor, ancak bunları yolcularıma yansıtmamak için elimden geleni yapıyorum" diye konuştu.

Toplu taşımayla ilgili yaptığı çalışmalardan dolayı Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan'a da teşekkür eden Erdil, "Başkanımız bizim her zaman yanımızda. Bu konuda kendisine de çok teşekkür ediyordum" ifadelerini kullandı.

Güler Yüzüyle Örnek Oldu

Güler Yüzüyle Örnek Oldu

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim