• BIST 9722.09
  • Altın 2428.571
  • Dolar 32.5199
  • Euro 34.8
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 20 °C
  • İzmir 20 °C

Güler: “Teröre Karşı Bayrağımızın Tarafıyız”

Güler: “Teröre Karşı Bayrağımızın Tarafıyız”
Adana Diş Hekimleri Odası Başkanı Dt. Fatih Güler, son günlerde hemen hemen her gün şehit haberleri gelmesinin çok yıpratıcı olduğunu, terörü lanetleyerek...

Adana Diş Hekimleri Odası Başkanı Dt. Fatih Güler, son günlerde hemen hemen her gün şehit haberleri gelmesinin çok yıpratıcı olduğunu, terörü lanetleyerek taraflarının devlet, millet ve bayrak olduğunu söyledi.

Adana Diş Hekimleri Odası olarak düzenledikleri "Çatlak Dişler ve Vertikal Kök Kırıkları" seminerinde konuşan Adana Diş Hekimleri Odası Başkanı Dt. Fatih Güler, "Biz Adana Diş Hekimleri Odası olarak ülkemize yapılan bu hain saldırılara karşı tarafımız devletimizin, milletimizin, bayrağımızın tarafıdır. Bu hain saldırıların bir an önce önüne geçilmesi gerekmektedir. Buna tepkisiz kalmak elbette mümkün değil. Adanamız yine şehit verdi. Son günlerde neredeyse her gün şehit haberleri geliyor ve bu durum oldukça yıpratıcı. Şehitlerimize Allah'tan rahmet yakınlarına sabır diliyoruz. Terörü kınamak yetmez, şiddetle lanetliyoruz. Tarafımız devlet, millet ve bayrak" dedi.

"BAKANLIĞIN TDB VE ODALARDAN GÖRÜŞ ALMASI SEVİNDİRİCİ"

Gündemlerinde yaklaşık bir yıldır yeni yönetmelik problemi olduğundan da söz eden Başkan Dt. Fatih Güler, "Yönetmeliğin bazı maddeleri Danıştay tarafından iptal edildi. Sizlere duyurusunu yapmıştık. Türk Diş Hekimleri Birliği (TDB) ile 4-5 diş hekimliği odası birlikte güzel yeni bir taslak hazırladı. Bu taslağa bizim görüşlerimizi de eklediler. Sağlık Bakanlığı yeni yönetmeliği oluştururken TDB ve diş hekimleri odalarından görüş almasından memnuniyet duyuyoruz. Bu şekilde daha iyi bir yönetmeliğe kavuşacağımızı umut ediyoruz. Yönetmelikte birçok madde yumuşatılarak yeniden düzenlendi. Denetim birimlerinde oda temsilcileri olacak. Poliklinik açmada eski yönetmeliğe göre kolaylıklar da sağlandı" diye konuştu.

Açılış konuşmasının ardından "Çatlak Dişler ve Vertikal Kök Kırıkları" konulu seminere konuşmacı olarak katılan Başkent Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi Restoratif Diş Tedavisi ve Endodonti Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Mete Üngör, katılımcı dişhekimlerine günlük streslerin diş gıcırtılarını artırdığını söyleyerek diş sıkması ve diş çatlaklarının geniş yer tuttuğunu, fındık, fıstık ve buz yemenin bu durumu tetiklediğini, insanların bundan kaçınmaları gerektiğini ifade ederek vakalar hakkında görsel sunumlarla örnekler verdi.

Güler: “Teröre Karşı Bayrağımızın Tarafıyız”

Güler: “Teröre Karşı Bayrağımızın Tarafıyız”

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim