• BIST 9079.97
  • Altın 2322.335
  • Dolar 32.3413
  • Euro 34.9435
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 13 °C
  • İzmir 18 °C

Gülaç: “Maçlarımızda hata istemiyoruz”

Gülaç: “Maçlarımızda hata istemiyoruz”
Kendilerinin de rakiplerinin de haklarının yenmesini istemeyen Elazığspor Basın Sözcüsü Av. Cengiz Gülaç, ilerleyen haftalarda daha iyi olacaklarını...

Kendilerinin de rakiplerinin de haklarının yenmesini istemeyen Elazığspor Basın Sözcüsü Av. Cengiz Gülaç, ilerleyen haftalarda daha iyi olacaklarını kaydetti.

TFF 1. Lig ekiplerinden Elazığspor'da Basın Sözcüsü Av. Cengiz Gülaç ile stoper Erman Bulucu basın toplantısında değerlendirmelerde bulundu. Ümraniyespor karşısında son dakika şanssızlığı yaşadıklarını belirterek sözlerine başlayan Elazığspor Basın Sözcüsü Av. Cengiz Gülaç, "Tom'un ayağını görmeniz lazım. Ayağının kırılması mı lazım? Kırmızı kart neden çıkmıyor? Bizim de hakkımız yenmesin, rakiplerimizin de. Eşit şartlarda mücadele edelim diyoruz. Verilmeyen bir penaltımız var. Biz orada 3 puanı bırakmış olduk. Önümüzdeki haftalarda daha iyi olacağımızı düşünüyorum ama artık lütfen TFF, biz maçlarımızda hata istemiyoruz. İlgili kurumlara ve kişilere beyanlarımız yapılacak" dedi.

Samsunspor maçı biletlerinin satışa çıktığını aktaran Gülaç, "Bilet fiyatlarımızda değişiklik yok. VIP Tribün 50, kapalı tribün 20, maraton tribün 10, kale arkası 5 ve misafir tribün 5 TL. Kart ve biletleme işlemleri 15 Temmuz Demokrasi Meydanı'nda yapılacak" diye konuştu.

13 Ekim tarihi itibariyle elektriklerin yeniden açıldığını hatırlatan Gülaç, "AKSA Halkla İlişkiler Müdürü Selim Çetin'e teşekkür ediyorum. O da elinden gelen duyarlılığı gösterdi. Herhangi bir sıkıntı yaşamadan ödemeye gayret göstereceğiz. Bir bölümü peşin, diğeri ise taksitlendirildi. En zor günleri atlattık. Bugüne geldik, bundan sonra da devam ederiz inşallah" şeklinde konuştu.

Elazığspor'a transfer sürecine değinerek konuşmasına başlayan stoper Erman Bulucu, "Farklı bir takıma transfer olduğunuzda aklınızda her zaman soru işaretleri vardır. Takımda geçmiş senelerden kalan arkadaşlar gerçekten bize hiç yabancılık yaşatmadı. Benim 8-9. takımım. Çabuk atlattım uyum dönemini. Saha içinde de 5-6 tane geçen seneden kalan arkadaş olunca işler daha iyi oluyor. Oturmuş bir düzen oluyor ve siz de adapte oluyorsunuz hemen. Şimdiye kadar çok fazla sıkıntı yaşamadık. Bundan sonra daha iyi olacak" şeklinde konuştu.

Zor bir fikstürden çıktıklarını belirten Erman, "Giresun'dan aldığımız 1 puan çok değerliydi. İçeride Rize'yi yenmemiz önemliydi. Öz eleştiri yapmamız lazım. Maçın sonlarını daha iyi oynamamız gerekiyor. Maçı rakip sahada bitirmeliyiz. Son dakika yenilen golün telafisi de olmuyor. Rakibe çok fazla şut imkanı veriyoruz" ifadelerini kullandı.

Samsunspor'un kaliteli futbolculara sahip olduğunu aktaran genç oyuncu, "Samsunspor'da Ayite ve Chibuike var . Onlara iyi çalışmamız gerekiyor. Maç pazara alındı, vaktimiz var. Taraftarımızla puan kaybı yaşamak istemiyoruz. Bu maça ekstra hazırlanmamız gerekiyor. Önümüzde 3 hafta var ve daha sonra yine milli takım arası gelecek. Hocalar gereken taktikleri belirlemişlerdir, bir hafta boyunca çalışacağız" açıklamasını yaptı.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim