• BIST 9109.99
  • Altın 2325.622
  • Dolar 32.3666
  • Euro 35.0423
  • İstanbul 21 °C
  • Ankara 21 °C
  • İzmir 25 °C

Gül, Voleybol Milli Takımı’nı ziyaret etti

Gül, Voleybol Milli Takımı’nı ziyaret etti
Çorum Belediye Başkan Yardımcısı ve Belediyespor Kulüp Başkanı Zeki Gül, Küçük Erkekler Balkan Şampiyonası için Çorum'da kamp yapan Voleybol Milli...

Çorum Belediye Başkan Yardımcısı ve Belediyespor Kulüp Başkanı Zeki Gül, Küçük Erkekler Balkan Şampiyonası için Çorum'da kamp yapan Voleybol Milli takımını ziyaret etti.

3-7 Ağustos 2016 tarihleri arasında Sırbistan'da yapılacak olan Küçük Erkekler Balkan Şampiyonasına katılacak olan voleybol takımını kamp yaptığı Anitta Otel'de ziyaret eden Başkan Yardımcısı Gül, çalışmalar hakkında başantrenör Hüseyin Düzceler'den bilgi aldı.

Milli takımın en genç sporcularını Çorum'da ağırlamaktan çok mutlu olduklarını dile getiren Gül, "Takımımıza ev sahipliğini tüm ekip arkadaşlarımızla en güzel şekilde yapmaya çalıştık. Siz gittiğiniz yerlerde bizim birer elçimiz olarak Çorum'u tanıtma adına bize katkı sağlayacağınızı ümit ediyoruz. İlimizin sportif ve kültürel faaliyetlerde de tanınmış olacak. Sırbistan'da yapılacak olan şampiyonada inşallah başarılı olursunuz. Avrupa şampiyonasına hazırlanmak üzere Çorum'a davet ediyoruz. A milli takımımızı da Çorum'da misafir etmek istiyoruz. Çorum'un misafirperverliğini, dünyanın merkezinde olmanın ayrıcalığını hissederek hazırlandığınız şampiyonada başarılar diliyorum" dedi.

Küçük Erkekler Volaybol takımı başantrenörü Hüseyin Düzceler ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek, Çorum'da en güzel şekilde ağırlandıklarını belirtti. Düzceler, "Şampiyon olmak için en güzel şekilde çalışmalarımızı tamamladık. İnşallah en güzel sonuçlarla ülkemize döneceğiz" diye konuştu.

Küçük Erkekler Volaybol takım kaptanı Berkün Erber Üstündağ ise Belediye Başkan Yardımcısı ve Belediyespor Kulüp Başkanı Zeki Gül'e şampiyonluk sözü verdi. Ziyarette Gül'e, Gençlik ve Spor Hizmetleri İl Müdürü Haşim Eğer, Belediyespor Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Ercan, Belediye Spor Mali As Başkanı Nadir Solak, Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Genel Başkanı Sefer Kurtaran ve Anitta Otel Genel Müdürü Hasan Özer Gökmen eşlik etti.

Gül, Voleybol Milli Takımı’nı ziyaret etti

Gül, Voleybol Milli Takımı’nı ziyaret etti

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim