• BIST 9473.71
  • Altın 2495.182
  • Dolar 32.5987
  • Euro 34.8369
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 20 °C
  • İzmir 21 °C

GTO Meclisi Fatma Şahin’in Katılımıyla Yapıldı

GTO Meclisi Fatma Şahin’in Katılımıyla Yapıldı
Gaziantep Ticaret Odası (GTO) Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Bartık, farklı sektörlerde yatırım yapan Suriyeli firmalarla daha kolay iletişime geçmek ve...

Gaziantep Ticaret Odası (GTO) Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Bartık, farklı sektörlerde yatırım yapan Suriyeli firmalarla daha kolay iletişime geçmek ve oda hizmetlerinden yararlanabilmeleri için Oda bünyesinde Suriye Masası kurulacağını belirtti.

GTO Meclis Başkanı Ali Yener'in başkanlığında gerçekleştirilen toplantıya, Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin katılarak hizmetleri hakkında meclis üyelerini bilgilendirdi.

Başkan Eyüp Bartık, mecliste yaptığı konuşmada, özel bir araştırma şirketiyle üye memnuniyeti ve beklentilerini ölçmek amacıyla çalışma yaptıklarını ve belirli sürelerde bu ölçümleri yapmaya devam edeceklerini söyledi. Çalışma sonunda üyelerin yüzde 70'inin Oda çalışmalarından memnun olduğunu belirlediklerini vurgulayan Bartık, "Bu memnuniyeti daha yukarıya çekmek, eksik yönlerimizi tamamlamak, iyi yönlerimizi daha da iyileştirmek adına oldukça önemli bir çalışma oldu. Bu sonuçları da göz önünde tutarak 4 yıllık stratejik plan hazırladık. Stratejik planımızı, yeni misyon ve vizyonumuz doğrultusunda belirledik" şeklinde konuştu. Odaya kayıtlı Suriyeli firmalara da değinen Bartık, Suriyeli üye sayısının her geçen gün arttığına dikkati çekerek, Suriye'de yaklaşık 5 yıldan beri devam eden iç savaş nedeniyle birçok iş adamının Gaziantep'e gelerek yatırım yaptığını belirterek, "Suriyeli üye sayımız her geçen gün artıyor. Bu firmaların temsilcileriyle geçtiğimiz günlerde bir araya gelerek tanışma toplantısı yaptık. Şirketlerin çalışma alanları ve yaptıkları işlere ilişkin detaylı bilgi aldık. Toplantı neticesinde Oda bünyesinde bir Suriye Masası oluşturmaya karar verdik. Suriyeli üyelerimizle yaptığımız toplantıda gördük ki onlarla daha iyi iletişim kurmak, hizmetlerimizden yararlanabilmelerini sağlamak en önemlisi de ticari faaliyetlerini Gaziantep ekonomisine faydalı olacak şekilde doğru yönlendirebilmek amacıyla Oda bünyesinde bir birime ihtiyaç var. Bu nedenle en kısa zamanda Suriye Masasını faaliyete geçirmek için çalışmalara başladık" ifadelerini kullandı.

ŞAHİN HİZMETLERİNİ ANLATTI

GTO Meclisine konuk olan Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin de belediyenin gerçekleştirdiği çalışmaları sunum eşliğinde anlattı.

Zamanın çok hızlı geçtiğini ve 30 Mart'ta başkanlığının ikinci yılını dolduracağını hatırlatan Şahin, bu süre içinde şehre hizmet üretmeye çalıştıklarını ifade etti. Ortak sorunlara ortak çözüm önerileri üretmeyi amaçladıklarını söyleyen Şahin, bu kapsamda koordineli çalışmaya önem verdiklerini sözlerine ekledi.

Şahin, sunumunun ardından meclis üyelerinin sorularını cevapladı.

GTO Meclisi Fatma Şahin’in Katılımıyla Yapıldı

GTO Meclisi Fatma Şahin’in Katılımıyla Yapıldı

GTO Meclisi Fatma Şahin’in Katılımıyla Yapıldı

GTO Meclisi Fatma Şahin’in Katılımıyla Yapıldı

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim