• BIST 9645.02
  • Altın 2430.366
  • Dolar 32.529
  • Euro 34.865
  • İstanbul 20 °C
  • Ankara 13 °C
  • İzmir 24 °C

Gtb’den Milletvekili Ziyaretleri

Gtb’den Milletvekili Ziyaretleri
Gaziantep Ticaret Borsası (GTB) Meclis Başkanı Selami Memiş ve Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Tiryakioğlu, Gaziantep Milletvekillerini Türkiye Büyük Millet...

Gaziantep Ticaret Borsası (GTB) Meclis Başkanı Selami Memiş ve Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Tiryakioğlu, Gaziantep Milletvekillerini Türkiye Büyük Millet Meclisinde (TBMM) ziyaret ederek, meclis çalışmalarında başarı dileklerinde bulundu.

1 Kasım Genel Seçimleri sonrası 26.dönem Gaziantep Milletvekili olarak TBMM'de yer alan milletvekillerini TBMM'deki çalışma ofislerinde ziyaret eden GTB Meclis Başkanı Memiş ve Yönetim Kurulu Başkanı Tiryakioğlu, borsanın faaliyetleri ve projeleri hakkında da bilgi verdi. TBMM'de gerçekleştirdikleri ziyaretlerde, Gaziantep Milletvekilleri, Abdülhamit Gül, Mehmet Erdoğan, Şamil Tayyar, Nejat Koçer, Ahmet Uzer, Abdülkadir Yüksel, Canan Candemir Çelik, Akif Ekici, Mehmet Gökdağ ve Ümit Özdağ'la görüşerek hayırlı olsun temennilerinde bulunan GTB Başkanları, ayrıca Eskişehir Milletvekili Harun Karacan ve Niğde Milletvekili Erdoğan Özegen'i de ziyaret etti. Gerçekleştirilen ziyaretlerle ilgili açıklamada bulunan GTB Meclis Başkanı Selami Memiş, "Gaziantep Milletvekillerimizle TBMM'de bir araya gelerek hayırlı olsun dileklerimizi ilettik. Güçlü ve deneyimli bir Milletvekili kadrosuyla şehrimizin TBMM'de temsil ediliyor olmasını büyük bir kazanç olarak görüyorum. Vekillerimize meclis çalışmalarında ilimiz ve ülkemiz adına büyük sorumluluklar düşüyor, hepsine çalışmalarında başarılar diliyorum" dedi.

Gaziantep Milletvekillerine ziyaretlerde GTB'nin yürüttüğü çalışmalar ve projeler hakkında bilgiler verdiklerini aktaran GTB Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Tiryakioğlu ise, "Gaziantep tarıma dayalı sanayide Türkiye'nin başkenti konumunda. Birçok sektörde ülke üretiminin tamamına yakınını tek başına karşılamakta. Bu başarıyı sürdürülebilir kılmak ve çıtayı daha üst noktalara taşıyabilmek için borsamız bünyesinde yürüttüğümüz dünya ölçeğinde birçok projemiz mevcut. Bunlardan Antepfıstığı Mükemmeliyet Merkezi ve Antepfıstığı Lisanslı depoculuk projelerimizin geçtiğimiz günlerde Kalkınma Bakanımız Cevdet Yılmaz'ın katılımıyla protokol imza törenini gerçekleştirildi. Et Borsası, Emtia Merkezi ve Ürün İhtisas borsacılığı gibi ülke ve bölge ekonomisine önemli katkılar sunacağını düşündüğümüz projelerimizi de Gaziantep Milletvekillerimizin bilgilerine sunarak onların değerli destekleriyle en kısa sürede kentimizin hizmetine kazandırmak istediğimizi ifade ettik " diye konuştu.

Gtb’den Milletvekili Ziyaretleri

Gtb’den Milletvekili Ziyaretleri

Gtb’den Milletvekili Ziyaretleri

Gtb’den Milletvekili Ziyaretleri

Gtb’den Milletvekili Ziyaretleri

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim