• BIST 9716.77
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 17 °C
  • Ankara 20 °C
  • İzmir 17 °C

Gtb’den Gönülleri Isıtan Kampanya

Gtb’den Gönülleri Isıtan Kampanya
Gaziantep Ticaret Borsası, yardıma muhtaç ve sokakta yaşayan insanlara yönelik, "Fazla Hırkanız Var mı" isimli yardım kampanyası başlattı.

Gaziantep Ticaret Borsası, yardıma muhtaç ve sokakta yaşayan insanlara yönelik, "Fazla Hırkanız Var mı" isimli yardım kampanyası başlattı.

Gaziantep Ticaret Borsası (GTB), son yılların en soğuk kış günlerinin yaşandığı Gaziantep'te, hem gönülleri, hem de ihtiyaç sahibi insanları ısıtacak önemli bir sosyal sorumluk projesini hayata geçirdi. GTB tarafından organize edilen, Gaziantep Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü, Gaziantep İl Müftülüğü ve Büyükşehir Yardım Gönüllüleri Derneği tarafından da desteklenen " Fazla Hırkanız Var mı" yardım kampanyasında toplanacak tüm yeni ve kullanılabilir kıyafetler kent merkezinde yaşayan ihtiyaç sahibi ailelere dağıtılacak.

GTB Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Tiryakioğlu, "Biriktirdiğin değil, paylaştığın senindir" temasıyla başlatılan yardım kampanyasına Gaziantepli tüm hayırseverleri destek olmaya davet etti. Tiryakioğlu, "Şehrimizde son yılların en soğuk ve en çetin kış günlerini yaşıyoruz. Sağlıksız veya korunaksız ortamlarda yaşamak zorunda kalan insanlarımızın bizlere her zamankinden çok daha fazla ihtiyacı var" dedi.

İHTİYACIN OLMAYANI PAYLAŞ

Tiryakioğlu, yardım kampanyasının kış ayı boyunca devam edeceğini ve toplanan tüm yardımların gerekirse hiç bekletilmeden aynı gün içerisinde Büyükşehir Yardım Gönüllüleri Derneği aracılığıyla ihtiyaç sahibi kişilere ulaştırılacağını kaydetti. Tiryakioğlu, "Sevgi, barış ve kardeşliğin sembol şehri Gaziantep, tarihinin her döneminde zorda ve açıkta kalmış mazlum insanlara hep yardım elini uzatmıştır. Ülkelerindeki iç savaştan kaçarak, şehrimize sığınan birçok Suriyeli kardeşimiz bugün zor kış şartlarından dolayı çeşitli sıkıntılar yaşamaktalar. Onlara ve ihtiyaç sahibi kendi vatandaşlarımıza bu soğuk günlerde en azından kıyafet yardımlarıyla da olsa destek sağlamak istiyoruz. Bu nedenle borsamızın öncülüğünde, Gaziantep Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü, Gaziantep İl Müftülüğü ve Büyükşehir Yardım Gönüllüleri Derneği işbirliğiyle yardım kampanyası başlattık. Kampanyaya katılmak isteyen tüm Gaziantepli hemşerilerimiz ve üyelerimiz, yeni aldıkları veya evlerindeki giyilebilir durumdaki kıyafetlerini borsamıza ya da proje ortağımız olan diğer kurumlara getirerek bu dayanışmaya katkı sunabilirler" dedi. Tiryakioğlu, kampanyaya destek olmak isteyen fakat çeşitli nedenlerden dolayı kıyafet paketlerini belirtilen adreslere getirmekte zorluk çeken vatandaşların borsa ile irtibat kurması halinde yardımlarının evlerinden alınabileceğini sözlerine ekledi.

Yardım kampanyası ile ilgili detaylı bilgilerin www.gtb.org.tr adresinde yer aldığı bildirildi.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim