• BIST 9540.55
  • Altın 2489.996
  • Dolar 32.5034
  • Euro 34.8098
  • İstanbul 20 °C
  • Ankara 23 °C
  • İzmir 23 °C

Gtb Emekli Personelleri Deneyimlerini Anlattı…

Gtb Emekli Personelleri Deneyimlerini Anlattı…
Gaziantep Ticaret Borsası (GTB) emekliye ayrılmış çalışanlarını ve kurum içerisinde görev yapan personellerini Kaynaşma ve Bilgi Paylaşım toplantısında...

Gaziantep Ticaret Borsası (GTB) emekliye ayrılmış çalışanlarını ve kurum içerisinde görev yapan personellerini Kaynaşma ve Bilgi Paylaşım toplantısında bir araya getirdi.

GTB Meclis Salonunda düzenlenen toplantıya, GTB bünyesinde çeşitli tarihlerde ve görevlerde bulunmuş emekli çalışanlar ile personeller katıldı. Toplantının açılış konuşmasını yapan GTB Genel Sekreter Vekili Özgür Bayram, amaçlarının kurumun eski ve yeni personellerini bir araya getirerek kaynaşmalarını sağlamak olduğunu ifade etti. Bugün bir dünya borsası olma yolunda emin adımlarla ilerleyen GTB'nin temelinde emekliye ayrılmış tüm personellerin değerli katkılarının olduğunu kaydeden Bayram," Geçen sene "GTB Buluşma Günleri" adı altında emekli personellerimiz ve aileleriyle bir araya gelmiştik. Bu sene ise tüm eski ve yeni çalışanlarımızı kurum içerisindeağırlamakistedik. Bu toplantının bilgi, deneyim ve tecrübelerin paylaşılması, birliktelik ruhunun pekişmesi açısından yararlı olacağına inanıyoruz" dedi.

Toplantıda, GTB bünyesinde hangi yıllarda ve hangi görevlerde çalıştıklarını anlatan emekli personeller, geçmişte yaşadıkları anıları dile getirirken duygusal anlar yaşandılar. Görevlerini devrettikleri genç meslektaşlarına tecrübelerini aktararak çeşitli tavsiyelerde bulunan emekli GTB personelleri, eski mesai arkadaşları ile yıllar sonra bir araya gelmekten ve kurumlarının kendilerini hiçbir zaman unutmamasından duydukları memnuniyeti ifade etti.

İLK BAYAN MEMUR

GTB'nin, üyelerine Şirehanında hizmet verdiği yıllarda işe başladığını ve burada görev yapan ilk bayan memur olduğunu anımsatan eski Tescil Müdürü Asiye Güngör ise "Ticaretin erkek eliyle şekillendiği bir bölgede bir bayanın kurumda dahi olsa çalışmaya başlaması o dönem biraz garipsenmişti. Zaman içerisinde işimde başarılı olmam ve gayretim sayesinde bu ön yargılar tamamen ortadan kalktı. 1997 yılında GATEM'de kurulan şuan ki hizmet binasına 10 personelimizle birlikte taşınmıştık. O tarihten bu yana borsamızın sürekli değişim ve gelişim göstererek Türkiye'nin en büyük borsaları arasında yer alması bizler açısından hep bir gurur ve mutluluk kaynağı olmuştur" dedi. GTB'nin yürüttüğü ve uygulamaya koyduğu projeler hakkında da bilgilendirilen emekli personeller daha sonra GTB çalışanlarıyla birlikte yemek yiyerek, toplu hatıra fotoğrafı çektirdi.

Toplantıya eski kurum çalışanları, Asiye Güngör, Latife Havuççuoğlu, Bahattin Tabur, Ali Doğan, Kenan Sönmez, Adnan Bozkurt, Ahmet Duran, Cafer Sezer, İsa Polat ve Abdi Yiğit katıldı.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim