• BIST 9079.97
  • Altın 2310.536
  • Dolar 32.3369
  • Euro 35.0909
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 17 °C
  • İzmir 21 °C

Gtb Başkanı Ahmet Tiryakioğlu’ndan 23 Nisan Ulusal Egemenlik Ve Çocuk Bayramı Kutlaması

Gtb Başkanı Ahmet Tiryakioğlu’ndan 23 Nisan Ulusal Egemenlik Ve Çocuk Bayramı Kutlaması
Gaziantep Ticaret Borsası (GTB) Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Tiryakioğlu, yayımladığı mesajla dünya çocuklarının bayramını kutladı.

Gaziantep Ticaret Borsası (GTB) Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Tiryakioğlu, yayımladığı mesajla dünya çocuklarının bayramını kutladı.

GTB Başkanı Ahmet Tiryakioğlu, mesajında millet egemenliğinin hakim kılındığı TBMM'nin açılışının 96 yıl dönümünde tüm dünya çocuklarının 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutladığını ifade etti.

TBMM'nin 96. yıldır millet iradesinin en büyük sembolü olduğunu belirten Tiryakioğlu, "Egemenliğin kayıtsız, şartsız milletin olduğunu söyleyen Gazi Mustafa Kemal Atatürk, TBMM'nin açıldığı günü tüm çocuklara armağan ederek, onlara verdiği değeri ve sonsuz inancı ortaya koymuştur. Atalarımızdan bizlere emanet kalan büyük Türkiye Cumhuriyeti Devleti, daha güzel yarınlara ancak çocuklarımızın emin ellerinde taşınacaktır. Geleceğimizin teminatı çocuklarımızın sağlıklı, eğitimli ve yaşadığı toplumun manevi değerlerine saygılı birer bireyler olarak yetişmeleri en büyük ortak hedefimizdir. Şuna inanıyoruz ki, tüm dünyanın gıpta ile baktığı yarınların güçlü Türkiye'si, çocuklarımızın omuzlarında istikbale yükselecektir. Yetişkinlerin yönettiği bir dünyada yaşıyoruz ama şunu hiçbir zaman unutmamalıyız ki, bugün ülkelerinin selameti için kararlar veren yöneticilerde bir zamanlar çocuktu. Bu nedenle istikbalimizin yegane teminatı olan çocuklarımızı geleceğe en iyi şekilde hazırlamak aslında geleceğimize yapacağımız en büyük hizmet ve yatırımdır. Bu duygu ve düşünceler içerisinde, ülkemizin bölünmez bütünlüğünü muhafaza ederek, müreffeh medeniyetler seviyesine taşıyacak olan çocuklarımızın 23 Nisan Ulusal ve Egemenlik Çocuk Bayramını kutluyorum. Ayrıca bu cennet toprakları bizlere vatan yapan başta Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, tüm şehit ve gazilerimizi bir kez daha rahmet, minnet ve şükranla anıyorum" ifadelerine yer verdi.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim