• BIST 9728.89
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 23 °C
  • Ankara 28 °C
  • İzmir 24 °C

GSO’nun Urge Projesine Başarı Sertifikası

GSO’nun Urge Projesine Başarı Sertifikası
Gaziantep Sanayi Odası'na ekonomi Bakanlığı tarafından başarı sertifikası verildi.

Gaziantep Sanayi Odası'na ekonomi Bakanlığı tarafından başarı sertifikası verildi.

3. KOBİ Kümelenme Konferansı Ekonomi Bakanlığı Hikmet Esen Konferans Salonu'nda, Bakan Mustafa Elitaş ve Ur-Ge projesi yürüten kurumların temsilcilerin katılımlarıyla gerçekleştirildi.

Konferansın açılış konuşmasını yapan Ekonomi Bakanı Mustafa Elitaş, Kümelenme ve Ur-Ge konusunda bugüne kadar eğitim, danışmanlık, yurtdışı pazarlama alanlarında çok önemli faaliyetlerin gerçekleştirildiğini söyleyerek düzenlenen konferans aracılığıyla başarılı uygulamaların tanıtılması hususunda bu tür organizasyonların düzenlenmesinin önemine dikkat çekti.

Konuşmasının ardından Bakan Elitaş, URGE projeleri kapsamında iyi uygulama örneği ve başarı hikayesi olarak seçilen proje sahibi kuruluşların temsilcilerine sertifikalarını takdim etti. Türkiye genelinde en fazla proje üreten ikinci kurum konumunda olan Gaziantep Sanayi Odası'na (GSO), "Plastik Sektörü Uluslararası Rekabet Gücü'nün Artırılması ve İhracatın Desteklenmesi Projesi nedeniyle Ekonomi Bakanlığı tarafından iyi uygulama örneği ve başarı hikâyesi olarak seçildi ve başarı sertifikası verildi.

GSO URGE PROJELERİ

GSO Genel Sekreteri Kürşat Göncü, Ekonomi Bakanlığı'nın URGE tebliği kapsamında bugüne kadar GSO'nun toplam 7 proje gerçekleştirdiğine dikkat çekerek,"Projelerimizin 6 tanesi devam etmekte olup 1 tanesi sona erdi. Bugüne kadar tekstil, ayakkabı, halı, makine-metal, plastik, unlu mamuller ve şekerli ürünler sektöründe yer alan 183 firmamız 26 farklı faaliyette yer alarak Ekonomi Bakanlığının sağlamış olduğu yüzde 75 geri ödeme desteğinden faydalandı" dedi.

Göncü, "Önümüzdeki dönemde üyelerimize GSO olarak URGE tebliği kapsamında yeni faaliyetler düzenlemeye devam edeceğiz ve firmalarımızın uluslararası rekabetçiliğinin geliştirilmesi ve ihracat kabiliyetlerinin artırılması hususunda desteklerimizi sürdüreceğiz" ifadelerini kullandı.

GSO’nun Urge Projesine Başarı Sertifikası

GSO’nun Urge Projesine Başarı Sertifikası

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim