• BIST 9079.97
  • Altın 2324.068
  • Dolar 32.3623
  • Euro 34.9104
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 12 °C
  • İzmir 14 °C

Göztepe’ye Evinde Darbe

Göztepe’ye Evinde Darbe
Denizlispor'a 1-0 mağlup oldukları maçın ardından açıklamalarda bulunan Göztepe Teknik Direktörü Önder Özen, oyuncuların mücadele anlamında kötü...

Denizlispor'a 1-0 mağlup oldukları maçın ardından açıklamalarda bulunan Göztepe Teknik Direktörü Önder Özen, oyuncuların mücadele anlamında kötü olmadığını vurgulayarak, "Utanacağım bir mücadelesizlik ortaya çıkmadı" dedi.

PTT 1. Lig'in 22. haftasında sahasında Denizlispor'u konuk eden Göztepe, rakibine 1-0'lık skorla mağlup oldu. Göztepe'nin başında sahaya çıktığı ilk resmi maçta mağlubiyet alan Teknik Direktör Önder Özen, müsabakanın ardından düzenlenen basın toplantısında, bugün zor bir maç oynadıklarını söyledi.

"Rakibin durumu çok daha zor" diyen Özen, "Şiddetle puana ihtiyaçları var ve kapanmaları normal. İlk devre pas yaparak kaleye gitmeye çalıştık. Kale önünde atamadığımız pozisyonlar var. İkinci yarı kaleye daha direkt gitmeye çalıştık. İyi de mücadele ettik ama topu içeri atamadık. Bireysel hatalardan bir gol yedik. Duygu durumu düşük bir ekibin göstereceği maksimum reaksiyon budur" dedi.

Sarı-kırmızılı ekibin Giresun deplasmanından bir hezimetle döndüğünü ifade eden Önder Özen, "Oluşan tablo içerisinde oyuncuların seyircinin tepkisini alarak reaksiyon göstermesi kolay değildi. Oyuncularımın tümünü mücadele anlamında yeterli olduğunu gördüm, formanın hakkını vermeye çalıştılar. O yüzden oyuncularıma bu anlamda yüklenemem. Utanacağım bir mücadelesizlik ortaya çıkmadı. Denizlispor can havliyle oynadı bugün. Akıllı oynadılar, kalenin önünü savundular. Bir kere gelip golü attılar. Maçın sonuna doğru bir penaltı pozisyonu var. Arkadaşlarımıza gelen mesajlar penaltı yönünde. Maçın genelinde başarılı bir görüntü ortaya çıktı diyebilirim. Çok çabuk toparlanmamız gerekiyor" şeklinde konuştu.

Lig sıralamasında Play-off'tan çok uzakta olduklarını kaydeden Özen, "Zaten 11. sıradaydık. Yeni bir hayal ortaya atmak çok doğru olmaz. Sezon başının favorisi olan takımın 22. haftada geldiği durum bir hayal kırıklığı. Gerçekçi bir hedefle gitmek daha doğru olur. Uzun bir hedeften bahsetmek çok doğru olmaz" ifadelerini kullandı.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim