• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 17 °C
  • İzmir 17 °C

Göztepe’nin Transfer Ettiği Cleyton’la İlgili Hukuki Süreç Başlatıldı

Göztepe’nin Transfer Ettiği Cleyton’la İlgili Hukuki Süreç Başlatıldı
PTT 1. Lig'de mücadele eden Vartaş Elazığspor'da oynayan Cleyton Alexandre Henrique Silva'nın sözleşmesini tek taraflı olarak feshedilip, Göztepe ile anlaşmasının...

PTT 1. Lig'de mücadele eden Vartaş Elazığspor'da oynayan Cleyton Alexandre Henrique Silva'nın sözleşmesini tek taraflı olarak feshedilip, Göztepe ile anlaşmasının ardından, Elazığspor hukuki süreç başlattı.

Vartaş Elazığspor Kulübü tarafından, sözleşmesini fesheden Cleyton ile ilgili açıklama yapıldı. Açıklamada, "Bilindiği üzere kulübümüz sezon başında Cleyton Alexandre Henrique Silva ile 4 Ağustos 2015 başlangıç ve 31 Mayıs 2017 bitiş tarihli profesyonel futbolcu sözleşmesi imzalamıştır. PTT 1. Lig'de ilk yarının sona ermesiyle birlikte futbolcuya devre arası kamp programımızın başlangıç ve bitiş tarihleri tebliğ edilmiş olup, ayrıca sözleşme yükümlülüklerimiz gereğince kulübümüz tarafından futbolcuların ülkesine gidiş ve dönüş biletleri temin edilmiştir. Fakat Cleyton, herhangi haklı bir sebep göstermeksizin takımımızın Antalya kampına katılmadığı noter aracılığıyla ve otel kayıtlarıyla tespit edilmiştir. Geçen süre zarfında kulübümüz sözleşmeden doğan bütün yükümlülüklerini yerine getirmesine rağmen Cleyton, 18 Ocak 2016 tarihinde sözleşmesini tek taraflı feshetmiştir. Vartaş Elazığspor Kulübü olarak futbolcuya karşı maddi, manevi ve fazlaya dair tüm haklarımız saklı kalmak kaydıyla hukuki sürecin bugünden itibaren başladığını belirtmek isteriz" denildi.

TOM ELAZIĞSPOR'DAN AYRILMIYOR

Elazığspor Kulübü tarafından, son günlerde Tom'un başka bir takıma transfer olduğu yönündeki haberlerin gerçeği yansıtmadığı belirtildi. Vartaş Elazığspor kulübü olarak Tom'a karşı tüm mali yükümlülüklerini yerine getirildiği kaydedilen açıklamada, "Kırmızı kart cezalısı olması dolayısıyla kulübümüz tarafından izin verilen ve Pazartesi günü Elazığ'a dönerek takımımızla birlikte antrenmanlara başlayacak olan Wellington Brito Da Silva'nın, kulübümüzün izni olmadan herhangi bir kulübe transfer olması söz konusu değildir. Kulübümüzle sözleşmesi devam eden futbolcumuzla ilgili yer alan transfer haberlerine taraftarlarımızın itibar etmemesi önemle rica olunur" ifadeleri kullanıldı.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim