• BIST 9717.77
  • Altın 2430.366
  • Dolar 32.529
  • Euro 34.865
  • İstanbul 25 °C
  • Ankara 29 °C
  • İzmir 28 °C

Göztepe-beşiktaş Karşılaşması Bornova’da

Göztepe-beşiktaş Karşılaşması Bornova’da
Bornova Belediyesi'nin İzmir Büyükşehir Belediyesi ile birlikte yapımını tamamladığı Altındağ Spor Kompleksi, 17 Nisan Pazar günü kapılarını açacak.

Bornova Belediyesi'nin İzmir Büyükşehir Belediyesi ile birlikte yapımını tamamladığı Altındağ Spor Kompleksi, 17 Nisan Pazar günü kapılarını açacak. Kompleks, 2 bin 500 kişilik ana salonu ile Hentbol Erkekler Süper Ligi'nin ilk sırasında yer alan Göztepe ile Beşiktaş arasında oynanacak dev maça ev sahipliği yapacak.

Bornova Belediyesi'nin İzmir Büyükşehir Belediyesi ile birlikte kente kazandırdığı Altındağ Spor Kompleksi, 17 Nisan'da kapılarını açacak. Yapımı tamamlanan tesis, Hentbol Erkekler Süper Ligi'nde Pazar günü oynanacak Göztepe-Beşiktaş maçına ev sahipliği yapacak. Lider durumdaki siyah-beyazlı ekiple, en yakın takipçisi olan ikinci sıradaki Göztepe arasındaki kritik mücadele, saat 17.00'de başlayacak.

"GURURLU VE MUTLUYUZ"

Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila, bu önemli maç öncesi tüm hazırlıkları tamamladıklarını söyledi. Altındağ Spor Kompleksi'nin 2 bin 500 seyirci kapasiteli ana salonu ve 200 kişilik antreman salonu ile İzmir'in en önemli spor tesislerinden biri olacağını vurgulayan Başkan Atila, "İzmir Büyükşehir Belediyemizle birlikte kentimize böylesi bir tesis kazandırmış olmanın gururunu yaşıyoruz. Salonumuzdaki ilk maçın Erkekler Hentbol Süper Ligi'nin ilk iki sırasında yer alan takımlar arasında oynanacak olması da ayrı bir mutluluk. Göztepe yönetimine Bornova'da oynama arzuları nedeniyle teşekkür ediyoruz" dedi.

MECLİSE ÖNERGE

Altındağ Spor Salonu'nun isminin Altındağ Atatürk Spor Salonu olarak değiştirilmesi için meclise önerge sunacaklarını ifade eden Başkan Olgun Atila, "Cumhuriyetimizin kurucusu Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk'ün ismini bu önemli tesiste de yaşatmak istiyoruz. Bu önerimizin meclisimizden oy birliği ile geçeceğine inancım tam" diye konuştu.

Göztepe-beşiktaş Karşılaşması Bornova’da

Göztepe-beşiktaş Karşılaşması Bornova’da

Göztepe-beşiktaş Karşılaşması Bornova’da

Göztepe-beşiktaş Karşılaşması Bornova’da

Göztepe-beşiktaş Karşılaşması Bornova’da

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim