• BIST 9561.82
  • Altın 2480.673
  • Dolar 32.4889
  • Euro 34.5819
  • İstanbul 25 °C
  • Ankara 25 °C
  • İzmir 26 °C

Gözlerinden okunuyor!

Gözlerinden okunuyor!
Kara Kartal'ın hocası Slaven Bilic, derbide zaferden başka bir şey düşünmüyor, bunu da hafta başından beri takıma, “En iyisi sizsiniz!” diyerek aşılıyor.

Bu sezonun flaş takımı olan Beşiktaş'ta teknik direktör Slaven Bilic, takımını yarın oynanacak Fenerbahçe derbisine en iyi şekilde hazırlıyor... Süper Lig'de geçtiğimiz hafta Kayseri Erciyesspor'a yenilen Siyah-Beyazlılar'da Bilic, bu yenilginin sadece bir şanssızlık olduğunu belirtmiş ve en ufak bir motivasyon kaybına fırsat vermemişti. Futbolcularını, Erciyes karşılaşmasının havasından çok çabuk bir şekilde çıkartan Hırvat çalıştırıcının gözlerinden de, Olimpiyat'taki derbiyi ne kadar çok kazanmak istediği ortaya çıkıyor. Yaptığı açıklamalarla da bunu açıkça belli eden Bilic, Kanarya'nın hocası İsmail Kartal'ın yorumuna da net bir cevap vermişti.

‘Bu sözlere katılmam...’

Tecrübeli çalıştırıcı, Kartal'ın, "Bazıları Beşiktaş'ı bu ligin en iyi futbol takımı olarak görebilir. Ancak bu ligin en iyisi hâlâ biziz" sözlerine, "Buna saygı duyuyorum ama bu sözlere katılmak mümkün değil. Fenerbahçe'yi yenip hem kendi kalitemizi göstereceğiz hem de zirvede kalacağız. Taraftarımızın da desteğini alarak, derbide galip gelen taraf olmak istiyoruz" açıklamasını yapmıştı. 

Kara Kartal'da teknik direktör Slaven Bilic'in gözlerindeki inanç ve hırs, takıma da yansımış durumda... Hem Türkiye'de hem de Avrupa'da zirveyi kovalayan Beşiktaş'ta futbolcular, hocalarına kelimenin tam anlamıyla yüzde 100 güveniyor. Özellikle Bilic'in, Erciyes karşılaşması sonrasındaki sakin hali ve oyuncularını moral bozukluğunun etkisinden çıkararak, derbiye konsantre etmesi, herkesin moralini bir kat daha artırmıştı. Bilic'e büyük bir güven duyan oyuncular da, “Her ne olursa olsun, Fenerbahçe’yi Olimpiyat Stadı’nda yenip, lider olarak kalacağız” diyorlar.

Dört gözle bekliyorlar

Derbi öncesi yapılan toplantılarında futbolcuların, birbirlerine kenetlendikleri öğrenildi. Teknik ekiple yapılan görüşmelerin yanı sıra takım kaptanlarından Tolga Zengin ile Tomas Sivok'un da, şampiyonluk yolunda oldukça önemli olan mücadeleden alınacak bir 3 puanın ne anlama geldiğini, arkadaşlarına sık sık anlattıkları bildirildi. Olcay Şahan'dan, Oğuzhan Özyakup'a, Demba Ba'dan, Atiba'ya kadar yıldız isimlerin, nefesleri kesecek maçın başlamasını dört gözle bekledikleri ifade edildi.

Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim