• BIST 9548.09
  • Altın 2492.432
  • Dolar 32.494
  • Euro 34.5189
  • İstanbul 24 °C
  • Ankara 23 °C
  • İzmir 25 °C

Gözde Grubu’ndan Prestij Projelerinde Yeni Marka: “My Way”

Gözde Grubu’ndan Prestij Projelerinde Yeni Marka: “My Way”
Sağlık ve inşaat sektöründeki yatırımlarıyla dikkat çeken Gözde Grubu, yapı sektörüne yeni bir marka daha kazandırdı.

Sağlık ve inşaat sektöründeki yatırımlarıyla dikkat çeken Gözde Grubu, yapı sektörüne yeni bir marka daha kazandırdı. Gözde Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Op. Dr. Kenan Kalı, "MyWay" markasıyla, a plus ve prestij projelerine imza atmaya devam edeceklerini söyledi.

Gözde Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Op. Dr. Kenan Kalı, Gözde Yapı İnşaat (GYİ) ve MyVia'nın ardından tescilledikleri "MyWay" markasıyla, Gözde Grubu'na inşaat ayağında yeni bir markayı eklediklerini kaydetti. Özellikle gençler ve öğrencilere yönelik projeler sunan MyVia'nın yanında, bundan sonra üst segmente yönelik olarak MyWay markasıyla lansmanları sürdüreceklerini hatırlatan Op. Dr. Kalı; Çiğli, Bayraklı, Bornova ve Alsancak'ta iş dünyası ve yatırımcılar için VIP projeler sunduklarını dile getirdi.

MyWay konseptiyle tüketicilere sunulacak konutlarda oturanların yine MyVia Rent ve MyVia Club hizmetlerinden yararlanabileceklerini hatırlatan Kalı, sözlerine şöyle devam etti; "Gözde Yapı İnşaat (GYİ) ve MyVia'nın ardından 3. markamızı da "MyWay" olarak belirledik. MyWay markamız ile daha prestijli bir algı oluşturmak istedik. Marka konumlandırmamızı da bu yönde şekillendirdik. Bu ay içinde lansmana çıkan MyWay Fest, MyWay Wins, MyWay Yıldız ve MyWay Terrace ile farklı müşteri ve yatırımcı portföyüne uygun projelerimiz ilgi görüyor."

"OTEL KONFORUNDA YAŞAM"

Gözde Grubu'nun Bornova'daki 4. projesi MyWay Fest, bünyesindeki otel hizmetiyle ev rahatlığında 5 yıldızlı hizmet sunuyor. Stüdyo daireler, 1+1 ve 2+1 olmak üzere; toplam 135 dairenin bulunduğu MyWay Fest, Yaşar Üniversitesi, Ege Üniversitesi ve Şifa Üniversitesi'ne 500 metre ve metro durağına da 150 metrelik konumuyla ilgi görüyor.

MyWay Fest'in özellikle yatırım yapmak isteyenler için büyük bir fırsat olduğunu dile getiren

Gözde Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Op. Dr. Kenan Kalı, hem eğitim kurumlarının hem de ticaretin yoğun olarak kümelendiği bölgenin kısa sürede cazibe merkezi haline geldiğini vurguladı.

Konut sahiplerinin istekleri doğrultusunda ev içinde farklı düzenlemeler de yapacaklarını söyleyen Kalı, daire sahiplerinin 5 yıldızlı otel konforuna kavuşacaklarını da sözlerine ekledi.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim