• BIST 9645.02
  • Altın 2430.366
  • Dolar 32.529
  • Euro 34.865
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 15 °C
  • İzmir 24 °C

Gözaltına alınan şahsın ailesi ile polis arasında arbede

Gözaltına alınan şahsın ailesi ile polis arasında arbede
Samsun'da durdurulan motosiklet sürücüsünü gözaltına alan polis ile sürücünün ailesi arasında arbede yaşandı.

Samsun'da durdurulan motosiklet sürücüsünü gözaltına alan polis ile sürücünün ailesi arasında arbede yaşandı.

Edinilen bilgilere göre; İstiklal Caddesi'nde üzerinde iki kişi bulunan ve egzozundan yüksek ses çıktığı öne sürülen motosiklet, trafik ekipleri tarafından durduruldu. İddiaya göre; Evrakları kontrol eden memurun kusurlu bulduğu hallerden dolayı ceza kesmesine ve motosikleti bağlayıp çekici marifetiyle otoparka götürülmesine sinirlenen sürücü Samet Ö., polislere tepki gösterdi. Polislerle tartışmaya başlayan sürücü Ö., kelepçelenerek karakola götürülmek istendi. Bu sırada Samet Ö.'nün kardeşi, babası ve annesi, olay yerine gelerek, konuyla ilgili bilgi almaya çalıştı. Abisinin kelepçeli vaziyette polis otosuna bindirilmeye çalışıldığını gören Serdar Ö., polislerin arasına dalarak abisini kurtarmaya çalıştı. Bu sırada anne Ö., oğlunu engellemeye uğraştı. Polislerle bir süre arbede yaşayan Serdar Ö. de gözaltına alındı. Ağabey ve kardeş Ö., polis otosuna bindirilerek karakola götürüldü.

Yeni ameliyat olduğunu ve ayakta güçlükle durabildiğini söyleyen baba Sunay Ö., "Benim yakamdan, arkamdan çeken sadece 7-8 tane polis vardı. Gördünüz bayana bile vurdular. Suçumuz da olsa, motorumuzun hiçbir evrakı da olmasa Türkiye vatandaşı olarak bizim polislerden bu muameleyi görmemiz lazım mı? Biz onlara küfür etmeden onlar bize küfrediyorlar, ne yapalım! Oradaki Mobese kayıtlarından da çıkacak bu, ben isteyeceğim bunu. Bize küfür ettirmek için kendileri küfür ediyor! Zaten "insanlar küfür etsin de tartaklayalım" diyorlar." diye konuştu.

Trafik polisinin motosiklet sürücüsünü sinir etmek için uğraştığını iddia eden Onur K. ise olay öncesi yaşadıklarını şöyle anlattı: "Samet arkadaşımla motorla gezerken tam caddeye döndük, motosikletli polis elini uzattı, sanki kasti olarak itti. Az kalsın düşüyorduk. Ondan sonra sağa yanaştırdı bizi ve "plaka okunmuyor" falan gibi şeyler söyledi. Mevzuyu uzatarak bize yönelik hareketler yaparak Samet'i çıldırttı. Motorun evrakları tamamdı, onda sıkıntı yoktu. Samet, biraz kızınca ortaya küfür etti. Bu sefer polis de Samet'e küfür etti. Bun üzerine tartışma yaşanınca bu kez Samet'i kelepçelediler." ifadelerini kullandı.Cihan

Gözaltına alınan şahsın ailesi ile polis arasında arbede

Gözaltına alınan şahsın ailesi ile polis arasında arbede

Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim