• BIST 9079.97
  • Altın 2324.082
  • Dolar 32.3623
  • Euro 34.9568
  • İstanbul 11 °C
  • Ankara 14 °C
  • İzmir 14 °C

Görevden Alınan MHP Gümüşhane İl Başkanı Ali Ateş:

Görevden Alınan MHP Gümüşhane İl Başkanı Ali Ateş:
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Başkanlık Divanı tarafından görevden alınan MHP Gümüşhane İl Başkanı Ali Ateş, bu karardan dolayı müteessir olmadığını,...

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Başkanlık Divanı tarafından görevden alınan MHP Gümüşhane İl Başkanı Ali Ateş, bu karardan dolayı müteessir olmadığını, attığı imzayla dava arkadaşlarının fikrini, onların omuzuna yüklediği sorumluluğu yerine getirdiğini söyledi.

Parti binasında yine aynı kararla görevden alınan Merkez İlçe Başkanı Nurgül Özener ve yönetim kurulu üyeleriyle bir araya gelerek açıklama yapan Ateş, 7 yaşından beri ülkücü hareketin bir neferi olduğunu, görevden alınsalar da hareketlerinin ve davalarının emrinde olduklarını söyledi.

"O İMZA BÜTÜN TEŞKİLATIMIN KARARIYDI"

Olağanüstü kurultay çağrı heyetine Ali Ateş, Nurgül Özener ve Güven Kapucu olarak niçin imza verdiklerini de açıklayan Ateş, "Gümüşhane'de bu kararı alırken, şahsım adına aldığım bir karar değildi. Bütün teşkilatlarımız, ilçe teşkilatlarımızın, yönetim kurullarının ve yüzde 90'da delegenin fikriyle alınmış bir karardır. Biz bunu uygularken bu sonucun olacağını da biliyorduk. Ama şuanda bu karardan dolayı müteessir değilim. Çünkü ben dava arkadaşlarımın fikrini yansıttım, onların omuzlarıma yüklediği sorumluluğu yerine getirdim. Onun için müteessir değilim" dedi.

"MHP İKTİDARI İÇİN DEĞİŞİMDEN YANA TAVIR KOYDUK"

MHP'nin Türkiye'de iktidar olması için değişimden yana tavır koyduklarını dile getiren Ateş, "Değişimi şunun için istedik: Biz Genel Başkanımız Dr. Devlet Bahçeli'ye hiçbir zaman hakaret etmedik, kem söz söylemedik. Ama bu süreç böyle gitmiyor. Devlet beyin söylediği doğrular bile halk tarafından doğru bir şekilde algılamadığı için 18 yıllık görevinde bir değişiklik olmak kaydıyla partimizi iktidara taşıyalım istedik. Bu ülkücü harekete yıllarını vermiş insanların kendileri iktidar göremediyse de çocukları, torunları iktidar görsün dedik. Bizim amacımız buydu. Bizim Genel Başkanımıza ve Genel Merkezimize hakaretimiz ve kötü lafımız olmamıştır, bundan sonra da olmayacaktır. Biz ülkücü terbiye gereği burada söylediğimizi dışarıda da aynı şekilde devam ettireceğiz. Partimizin ve teşkilatımızın her zaman emrinde olacağız" diye konuştu.

"ÜÇ HİLALLE DOĞDUK, ÜÇ HİLALLE ÖLECEĞİZ"

"Üç hilalle doğduk, üç hilalle öleceğiz" ifadelerini kullanan Ateş, delegenin takdiriyle göreve geldiği 18 Ocak 2015 tarihinden bugüne 2 seçim geçirdiklerini, bu süre içerisinde güçleri ve nefeslerinin yettiğince, birlik beraberliği tesis etmek, ülkücü hareketi Gümüşhane'de iktidara taşımak için ellerinden geleni yaptıklarını kaydetti.

"BİZ ANAMIZDAN BAŞKAN DOĞMADIK"

Ateş, "Bizler bu yola çıkarken, inandığımız kutlu davamızı muzaffer eylemek için, yemin ederek bu yola çıktık. Biz anamızdan başkan doğmadık ama 7 yaşında ülkücü hareketin ve MHP'nin bir neferi olarak görevimize başladık ve o günden bugüne kadar şu anda 55 yaşındayım hiçbir partinin kapısına gitmeden davama ve hareketime hizmet etmeyi kendime bir borç bildim. Biz dün de ülkücüydük, bugün de ülkücüyüz, yarın da ülkücüyüz. Bizim gidecek bir yerimiz yok" dedi.

"BİZ DÜN DE ÜLKÜCÜYDÜK, BUGÜN DE ÜLKÜCÜYÜZ, YARIN DA ÜLKÜCÜ OLACAĞIZ"

Görevden alındıkları için ülkücülükten feragat etmeyeceklerini, MHP'yi bırakmayacaklarını vurgulayan Ateş, "Biz dün de ülkücüydük, bugün de ülkücüyüz, yarın da ülkücü olacağız. Davamıza elimizden geldiğince hizmetimiz devam edecektir. Bu görevler kimseye baki değildir. Biz layıkıyla bu görevi yaptığımıza inanıyoruz. 13 ay boyunca Gümüşhane'de dostlarımıza güven, rakiplerimize korku saldık. Bütün imkansızlıklara rağmen Gümüşhane merkez ve ilçelerinde tarih yazdık. Başkanlarımızla ve teşkilatlarımızla uyumlu çalışarak Gümüşhane'de başarıyı yakaladık" ifadelerini kullandı.

"BİZ GÖREVDEN ALINSAK DA HAREKETİMİZ VE DAVAMIZIN EMRİNDEYİZ"

Bütün çalışma arkadaşlarına teşekkür eden Ateş, şunları söyledi:

"Bütün arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Bu işin sonu değil. İlerideki çalışmalarımızın ve MHP'nin iktidarının bir başlangıcı olacağına inanıyorum. Biz görevden alınsak ta hareketimiz ve davamızın emrindeyiz. Bizim gidecek bir yerimiz yok. Doğduk üç hilalle, öleceğiz üç hilalle" dedi.

MHP'NİN YENİ İL BAŞKANI NADİM AYDIN, MERKEZ İLÇE BAŞKANI BİLAL ÖZDENER OLDU

Genel Merkez'in kapatılan teşkilatlara yeni yönetim görevlendirmesi için İl Başkanlığına eski Merkez İlçe Başkanı Nadim Aydın'ı, Merkez ilçe başkanlığına da eski Belediye Meclisi üyesi Bilal Özdener'i atadığı, her iki ismin de Ankara'ya gittiği öğrenildi.

Görevden Alınan MHP Gümüşhane İl Başkanı Ali Ateş:

Görevden Alınan MHP Gümüşhane İl Başkanı Ali Ateş:

Görevden Alınan MHP Gümüşhane İl Başkanı Ali Ateş:

Görevden Alınan MHP Gümüşhane İl Başkanı Ali Ateş:

Görevden Alınan MHP Gümüşhane İl Başkanı Ali Ateş:

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim