• BIST 9508.43
  • Altın 2491.482
  • Dolar 32.6
  • Euro 34.8095
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 23 °C
  • İzmir 23 °C

Görev Süresi Dolan Özcan’dan Duygu Dolu Sözler

Görev Süresi Dolan Özcan’dan Duygu Dolu Sözler
Görev süresi dolan Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Rektörü Prof.

Görev süresi dolan Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Azmi Özcan, öğrencilerine hitaben, "Onların hizmetinde kusurumuz olduysa hoş görsünler istiyoruz. Bilsinler ki bizim için en önemli değer onlar. Biz de onlar için elimizden geleni yaptık. İnşallah bahtları açık olur" dedi.

İki dönemlik görev süresi dolan ve bu ay sonunda rektörlükten ayrılacak olan Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Azmi Özcan, İHA muhabirine yaptığı açıklamada, üniversitede bir faaliyet, bir hikaye söz konusuysa bunların kahramanlarının öğrenciler olduğunu söyledi. Öğrencileri hayata daha iyi hazırlamak için burada mesai yaptıklarını belirten Özcan, "Onları daha iyi hazırlayacağız çünkü onlara geleceğimizi emanet edeceğiz. Burada karşılaştıkları zorluklarla eğitimin bir parçası olarak hatırlasınlar ama şunu bilsinler ki burada bulunan herkes yeni olmamız sebebiyle birçok eksiğimiz vardı o çocuklar büyük bir özveriyle bunları kabullendiler. Bizimle birlikte inşaatta görev aldılar. Kendi anne babalarından kendi yuvalarından buraya geldiklerinde birçok şeyden vazgeçtiklerini de gördüler, ama yeni dostluklar, yeni değerler getirdiler. Onların hizmetinde kusurumuz olduysa hoş görsünler istiyoruz. Bilsinler ki bizim için en önemli değer onlar. Biz de onlar için elimizden geleni yaptık. İnşallah bahtları açık olur" dedi.

BİLECİK'TE SİZİ DUYGULANDIRAN VE UNUTAMADIĞINIZ BİR ANI

Bilecik'te 8 sene içerisinde birçok unutamadığı ve kendini duygulandıran olay yaşadığını anlatan Özcan, "Beni en çok duygulandıran bir vaka ise, bir köyden gelen kardeşimiz, üniversite vesilesiyle gezdikten sonra o safiyane duygusuyla "Ya hocam burası çok güzel bir şey olmuş, bir tane de bizim köye kurabilir miyiz" demişti bana ve o çok hoşuma gitmişti. Anadolu insanının o ince ruhunu yansıtan bir fert olarak. Ben de neden olmasın Allah kısmet ederse inşallah bir gün sizin köye de kurarız demiştim. Eğer gelecek dönemlerde köyde bir üniversite olursa hiç şaşırmayın. Bugünlerin belki bir bereketi olur" dedi.

"PEK ÇOK İSİMSİZ KAHRAMANIN SAYESİYLE BÖYLE BİR TABLO ORTAYA ÇIKTI"

Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesinin bu günlere gelmesinde bir çok isimsiz kahraman olduğunu belirten, Prof. Dr. Azmi Özcan, şunları söyledi;

"Tek bir kişinin yapabilecekleri bellidir. Kurumlar ise aynı değere gönül vermiş insanları el ele vermesiyle yükselen müesseseler. Bu üniversite de toplumun her kesimin mutlaka bir müdahalesi var. Desteği var. Burada çalışan arkadaşlarımızın da. Eğer ortada kamu güzel bir eser var diyorsa bu eseri en alt basamağından en üst basamağına kadar içinde harcı olan yüzlerce binlerce insan var. Bizim ortak özelliğimiz belki müşterek heyecana sahip olmak. O heyecanla devletin milletin Bileciklilerin Bilecik sevenlerinin bize sağladığı desteklerle pek çok isimsiz kahramanın sayesiyle böyle bir tablo ortaya çıktı. Bu tablo milletin tablosu ve kıyamete kadar da inşallah bu ülkenin çocuklarına hizmet verecek. Biz burada bir gelenek oluşturmaya çalıştık. Şüphesiz takdir ve karar insanlara aittir. Burası milletin ortak değerleri olduğuna göre. Milletin ortak değerleriyle yürümek zorunda. Biz bir bilim kuruluşu olduğumuza göre bu çok önemli. Asalet önemli. Tüm bunları harmanlayarak adaletle bu işin devam etmesi lazım. Herkes heyecanını işine katar. Ben burada ki arkadaşlarıma güveniyorum. İnşallah onlarda bu geleneği daha da geliştirmek üzere çok daha önemli değerler yükleyerek sonsuza kadar sürdürürler."

Görev Süresi Dolan Özcan’dan Duygu Dolu Sözler

Görev Süresi Dolan Özcan’dan Duygu Dolu Sözler

Görev Süresi Dolan Özcan’dan Duygu Dolu Sözler

Görev Süresi Dolan Özcan’dan Duygu Dolu Sözler

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim