• BIST 9079.97
  • Altın 2323.714
  • Dolar 32.3523
  • Euro 34.949
  • İstanbul 12 °C
  • Ankara 12 °C
  • İzmir 15 °C

Gönül Örgüsü Kampanyası

Gönül Örgüsü Kampanyası
Türk Kızılayı'nın Hürriyet gazetesi işbirliğiyle yürüttüğü "Gönül Örgüsü Kampanyası", Türkiye genelinde yoğun ilgi görüyor.

Türk Kızılayı'nın Hürriyet gazetesi işbirliğiyle yürüttüğü "Gönül Örgüsü Kampanyası", Türkiye genelinde yoğun ilgi görüyor. 29 Şubat 2016 tarihinde başlayan ve 15 gün sürecek olan kampanyaya, rengarenk el örgüsü ürünlerle katkı yapanların yanı sıra, üreticilerden de destek geliyor.

El örgü yünü markaları Spotine ve Ufo'nun sahibi İşadamı Süleyman Yavuz, "Gönül Örgüsü Kampanyası" için Türk Kızılayı Adana Şubesi'ne binlerce yumak bağışladı.

Yumaklar, Türk Kızılayı Adana Şubesi Gönüllüleri tarafından atkı, bere, kazak, hırka, yelek, battaniye gibi ısıtacak ürünlere dönüştürülerek ihtiyaç sahiplerine ulaştırılacak.

"ÇORBADA TUZUMUZ BULUNSUN İSTEDİM"

Sosyal sorumluluk adına desteklerini esirgemeyen İşadamı Süleyman Yavuz, "İnternetten de satış yaptığımız için sosyal medyayı yoğun şekilde kullanıyoruz. "Gönül Örgüsü Kampanyası'nı televizyon ve Türk Kızılayı Adana Şubesi facebook sayfasından gördüğümde, bizim de çorbada tuzumuz olsun istedim" dedi.

Yardımların bundan sonra da yıl boyu süreceğini ifade eden Yavuz, "Türk Kızılayı, karşılıksız yardımda doğru ve güvenilir bir adres, farklı pek çok konuda insanlara yardım edebilirsiniz. Tüm hayırseverlere, Türk Kızılayı'nı ziyaret etmelerini tavsiye ediyorum" diye konuştu.

SAYGILI'DAN YAVUZ'A TEŞEKKÜR PLAKETİ

Yapılan bağış için Süleyman Yavuz'a teşekkür ziyaretinde bulunan Türk Kızılayı Adana Şube Başkanı Ramazan Saygılı da, Türk Kızılayı'nın yerel, ulusal ve uluslararası tüm çalışmalarına gösterilen ilgiden memnun olduklarını vurguladı.

Adana'da böylesine başarılı ve duyarlı üretici firmaların olmasının kendilerini mutlu ettiğini belirten Saygılı, şöyle devam etti:

"Sayelerinde daha çok ihtiyaç sahibine farklı konularda ulaşıyoruz. Yavuzlar Tekstil de bu duyarlı üreticilerimizden birisi. Destekleri için kendilerine teşekkür ediyorum. Kimi zaman gıda, giyim, kimi zaman eğitim, şimdi de el emeği göz nuru ürünlerle sevgiyle atılan ilmeklerle ısıtacağız ihtiyacı olan insanlarımızı."

Ramazan Saygılı, ziyaret sırasında, hayırsever işadamı Süleyman Yavuz'a, kampanyaya katkılarından dolayı teşekkür plaketi verdi.

"Gönül Örgüsü Kampanyası" ile ilgili bilgi almak isteyenlerin, Türk Kızılayı Adana Şubesi'ne 0322 4571923 numaralı telefondan ulaşabilecekleri bildirildi.

Gönül Örgüsü Kampanyası

Gönül Örgüsü Kampanyası

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim