• BIST 9149.89
  • Altın 2324.75
  • Dolar 32.3712
  • Euro 34.9966
  • İstanbul 21 °C
  • Ankara 21 °C
  • İzmir 25 °C

‘Gönül Elçileri’ne ‘Yıldırım’ Destek

‘Gönül Elçileri’ne ‘Yıldırım’ Destek
Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, eşi Şükran Edebali ile "Toplum Kalkınmasında Gönül Elçileri Projesi'ni yürüten Vali Münir Karaloğlu'nun...

Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, eşi Şükran Edebali ile "Toplum Kalkınmasında Gönül Elçileri Projesi'ni yürüten Vali Münir Karaloğlu'nun eşi Sevim Karaloğlu öncülüğündeki "gönül elçileri'ni ağırladı.

'Gönül elçileri" projesi kapsamında çocuklar için koruyucu aile hizmeti, kadınlar için mesleki eğitimler, kaliteli yaşlanma ve kuşaklar arası uyum, engelli hizmetlerine erişim, aile ve yoksullukla mücadele konularında önemli projeler üretiliyor. Dayanışma ruhu içinde, herhangi bir maddi karşılık beklemeksizin kadın, çocuk, yaşlı, engelli, gazi ve şehit aileleri gibi toplumun dezavantajlı gruplarının refahını yükseltmeye yönelik çalışmalar yürüttüklerini söyleyen Sevim Karaloğlu, kısa sürede önemli mesafeler kat ettiklerini söyledi. Bilhassa Yıldırım bölgesinde yoğun faaliyetleri olduğunu dile getiren Karaoğlu, "Belediyemizle iş birliğimizi geliştirmek, ortak çalışmalara imza atmak istiyoruz. Yıldırım'da projemize maddi manevi destek görüyoruz. Bursa'daki 300 yetim ailemize yönelik projemizde eğitime destek öncelikli olup, aileleri sosyal hayatta yalnızlık, terkedilmişlik, tükenmişlikten kurtarmak, özellikle gençlerimize ve annelerimizi sosyal hayatın içine çekebilme amacındayız. İnsanlarımıza fiziki faaliyetler ve eğitim programlarıyla nasıl destek oluruz düşüncesindeyiz" dedi.

Yıldırım'da özellikle sosyal belediyecilik alanında önemli projeleri hayata geçirdiklerini aktaran Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali de, "Fiziki hizmetler üretmenin yanı sıra insanlarımızın ihtiyaçlarını karşılamak adına da çalışmalar yürütüyoruz. Sosyal devlet anlayışının gereklerini yerine getirmeye çalışıyoruz. Böyle hayır işlerinin içerisinde olmak, bu projelerin paydaşı olmak bizim için gururudur. Bu konuda elimizden gelen her türlü desteği sağlamaya hazırız" diye konuştu.

Yıldırım'a kazandıracakları vizyon projeler arasında Engelsiz Yaşam Merkezi, iki gençlik merkezi ve Türkiye'nin en büyük spor kompleksi gibi sosyal boyutlu projeler olduğunu aktaran Başkan Edebali, "Engelliler, kadınlar, çocuklar ve gençler, öncelikli hizmet kitlemiz arasında yer alıyor. Dolayısı ile bu konuda önemli adımlar atarak devletimizin şefkatli yüzünü hemşerilerimize gösterme çabası içeresindeyiz" ifadelerini kullandı.

Öte yandan Başkan İsmail Hakkı Edebali ve eşi Şükran Edebali, Sevim Karaloğlu tarafından takdim edilen "gönül elçisi" formunu doldurarak bu anlamlı projeye destek oldu.

‘Gönül Elçileri’ne ‘Yıldırım’ Destek

‘Gönül Elçileri’ne ‘Yıldırım’ Destek

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim