• BIST 9077.87
  • Altın 2324.865
  • Dolar 32.3699
  • Euro 34.9644
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 16 °C
  • İzmir 19 °C

Gönül Elçileri Gönülleri Fethetmeye Devam Ediyor

Gönül Elçileri Gönülleri Fethetmeye Devam Ediyor
İhtiyaç sahiplerine yönelik yaptığı yardımlara bir yenisini daha ekleyen Adıyaman Gönül Elçileri Derneği, vatandaşların kullanmadığı ikinci el kıyafetleri...

İhtiyaç sahiplerine yönelik yaptığı yardımlara bir yenisini daha ekleyen Adıyaman Gönül Elçileri Derneği, vatandaşların kullanmadığı ikinci el kıyafetleri ve eşyaları toplayarak ihtiyaç sahiplerine ulaştırdı.

Adıyaman Gönül Elçileri Derneği Adıyaman da bir sivil toplum kuruluşunun neler yapabileceğini göstermeye devam ediyor. Vali Mahmut Demirtaş'ın eşi ve Adıyaman Gönül Elçileri Derneği Başkanı Beyhan Demirtaş, vatandaşların kullanmadığı ikinci el kıyafetlerin ve eşyaların toplanmasına öncülük ederek, kendi evinde dernek üyeleri ile birlikte yıkayıp, ütüledikleri kıyafetleri özenle paketledikten sonra Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı aracılığıyla ihtiyaç sahiplerine ulaştırıyor. Kentin değişik mahallerinde bulunan ihtiyaç sahibi ailelere içinde kaban, ceket, kazak, pantolon ve ayakkabı bulunan yardım paketler ulaştırıldı.

Gönül Elçileri Derneği olarak ihtiyaç sahibi aileler ile yardımseverler arasında bir köprü görevi gördüklerini kaydeden Başkan Beyhan Demirtaş,"İlimizde israfa ve yardımlaşmaya dikkat çekmek için ikinci el kıyafetlerin toplanması ve ihtiyaç sahiplerine dağıtılması kampanyasını başlattık. Kampanyamız kısa sürede toplumun tüm kesimleri tarafından büyük ilgi gördü, ciddi oranda kıyafet toplandı. Toplanan bu kıyafetleri olduğu gibi değil, yıkayıp, tadilat gerekenleri onarıp, ütüleyip, bedenlerine göre sıralayıp paketleyerek, gerekenleri de kuru temizlemeden geçirerek insanlarımıza verdiğimiz değeri göstermek istedik. Onların aldıkları paketleri açarken ki mutlulukları görülmeye değerdi.Vatandaşlarımızın bu kampanyada göstermiş oldukları hassasiyeti hayatları boyunca devam ettirmelerini diliyorum. Kampanya süresince kıyafetlerin toplanmasında ve paketlenip dağıtılmasında büyük bir özveriyle hareket eden tüm dernek üyelerime, Vakıf Müdürümüz Mehmet Şimşek başta olmak üzere Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı çalışanlarına ve duyarlı Adıyaman halkına çok teşekkür ediyorum. Bu soğuk kış günlerinde ihtiyaç sahibi ailelerimizin yüzünü bir nebze de olsa güldürebilmişsek, hayır dualarını alabilmişsek ne mutlu bizlere" ifadelerini kullandı.

Gönül Elçileri Gönülleri Fethetmeye Devam Ediyor

Gönül Elçileri Gönülleri Fethetmeye Devam Ediyor

Gönül Elçileri Gönülleri Fethetmeye Devam Ediyor

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim