• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 11 °C
  • İzmir 14 °C

Gömeç’te Çiftçi Malları Koruma Başkanlığı Murakabe Heyeti Toplandı

Gömeç’te Çiftçi Malları Koruma Başkanlığı Murakabe Heyeti Toplandı
Balıkesir'in Gömeç ilçesinde, Çiftçi Malları Koruma Başkanlığı Murakabe Heyeti toplantısı Gömeç Kaymakamlığı toplantı salonunda gerçekleştirildi.

Balıkesir'in Gömeç ilçesinde, Çiftçi Malları Koruma Başkanlığı Murakabe Heyeti toplantısı Gömeç Kaymakamlığı toplantı salonunda gerçekleştirildi.

Kaymakam Cumhur Duran'ın başkanlığında gerçekleşen toplantıda, Belediye Başkanı Kazım Arslan, Belediye Başkan Yardımcısı Eşref Uslu, Çiftçi Malları Koruma Başkanı Zekeriya Babayiğit ve Çiftçi Malları Koruma Başkanlığı'nın murakabe heyeti üyeleri hazır bulundu.

Toplantıda çiftçi mallarının sorunları masaya yatırılarak, ilçedeki çiftçi ve köylünün yaşadıkları bu sorunların çözümü için görüş alışverişlerinde bulunuldu.

Aynı zamanda Çiftçi Malları Koruma Murakabe Heyeti Başkanlığı görevini yürüten Gömeç Kaymakamı Cumhur Duran, ilçedeki çiftçinin en büyük sorunlarından birinin sahipleri tarafından başıboş olarak zeytinlik arasına salınan büyük ve küçükbaş hayvanların zeytin fideleriyle, zeytin ağaçlarına verdiği zararlar olduğunu vurguladı.

Gömeç Çiftçi Malları Koruma Başkanlığı'nın bu konuda hummalı çalışmalarının olduğunu kaydeden Kaymakam Duran, Çiftçi Malları Koruma Başkanlığı'nın söz konusu zeytinliklerde başıboş olarak otlayan küçük ve büyükbaş hayvanların sahiplerine yönelik vermiş olduğu mücadeleyi desteklediğini vurguladı.

Toplantı sonrasında muhabirimize açıklamalarda bulunan Gömeç Çiftçi Malları Koruma Başkanı Zekeriya Babayiğit, ilçedeki tüm çiftçinin daima yanında olduklarını kaydederek, "Amacımız çiftçimizin, köylümüzün mallarını koruyup, kollayabilmektir. Bunun içinde elimizden gelen tüm gayreti gösteriyoruz. Bu bağlamda geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi zeytinlik arasındaki kış aylarındaki yağışlar nedeniyle bozulan yolları Gömeç Belediyemiz tarafından yaptırılmasını talep ettik. Bizde bu yolların yapılması için üzerimize düşen desteği vereceğiz. Her fırsatta belirttiğim gibi biz çiftçimizin her zaman yanındayız ama çiftçimizin de bize destek olup, yanımızda olmasını istiyoruz" diye konuştu.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim