• BIST 9722.09
  • Altın 2428.571
  • Dolar 32.5199
  • Euro 34.8
  • İstanbul 24 °C
  • Ankara 27 °C
  • İzmir 26 °C

Golcüler Attı, Samsunspor Kazanmaya Başladı

Golcüler Attı, Samsunspor Kazanmaya Başladı
PTT 1. Lig'de 10 hafta üst üste kazanamayan Samsunspor, forvetlerin gol atmaya başlamasıyla beraber çıkış yakalarken, kırmızı-beyazlıların golcü oyuncusu...

PTT 1. Lig'de 10 hafta üst üste kazanamayan Samsunspor, forvetlerin gol atmaya başlamasıyla beraber çıkış yakalarken, kırmızı-beyazlıların golcü oyuncusu Kone, 11 hafta sonra golle tanıştı.

Sezona iyi bir başlangıç yapan Samsunspor, ilk 7 haftada 4 galibiyet ve 3 beraberlik alarak liderlik koltuğuna yerleşmişti. İlk mağlubiyetini 8. haftada son saniye golüyle Alanyaspor deplasmanında alan kırmızı-beyazlılar, 11 hafta geride kaldığında 6 galibiyet, 4 beraberlik ve 1 mağlubiyetle 22 puanla lider pozisyonda bulunuyordu. Samsunspor'da alınan başarılı sonuçların ardından 12. hafta sonrasında işler kötüye gitmeye başladı. Ligin 12. haftasında deplasmanda Göztepe'ye 2-0 yenilen Samsunspor, bu maçtan sonra oynadığı 6 karşılaşmada gol dahi atamazken, 3 beraberlik ile 3 puan toplayabildi. 6 maçlık gol orucuna Altınordu mücadelesinde son veren kırmızı-beyazlılar, bu maçtan da 2-1'lik skorla mağlup ayrılınca Teknik Direktör Ümit Özat, görevinden istifa etti.

KÜME DÜŞME KORKUSU BAŞLADI

Özat'ın istifasından sonraki Adana Demirspor deplasmanında takımın başında Yardımcı Antrenör Kenan Yelek görev yaptı. Samsunspor, bu karşılaşmadan da 1-0'lık mağlubiyetle ayrıldı. Ligin 20. haftasında takımın başına deneyimli çalıştırıcı Engin Korukır getirildi. Kırmızı-beyazlılar Korukır yönetiminde çıktığı ilk karşılaşmada Karşıyaka'ya 2-1'lik skorla kaybetti. Samsunspor böylece çok iyi bir giriş yaptığı sezonda üst üste 9 mağlubiyet alarak 12. sıraya kadar geriledi ve küme düşme korkusu yaşamaya başladı.

KONE SUSKUNLUĞUNU BOZDU

10 maçlık galibiyet hasretine Şanlıurfaspor maçında son veren Samsunspor, karşılaşmadan 3-2 galip ayrıldı. Bu maçla birlikte haftalardır suskun olan golcüler tekrar kendine gelmeye başladı. Ofoedu ve Kone haftalar sonra golle tanışırken, Murat Gürbüzerol da bu sezonki ilk golünü bu karşılaşmada kaydetti. Son golünü 10. haftada Elazığspor'a atan Kone, böylece 11 hafta süren suskunluğunu bozdu. Fransa'nın Bastia takımından kiralık olarak oynayan Kone, bu maçtan sonra oynanan Boluspor deplasmanında da 2 gol birden atarak takımının galibiyetinde önemli bir rol oynadı.

Samsunspor'da 7 gollü Kone'nin haricinde, Ofoedu ve Mehmet Çakır'ın 6, Mustafa Sevgi'nin 4, Ersel Aslıyüksek'in 3, N'Diaye, Alperen ve Murat'ın 1 golü bulunuyor. Ligde 19 maçta bin 54 dakika görev yapan forvet oyuncusu Ekigho'nun ise golü ve asisti bulunmuyor.

PTT 1. Lig'in 23. haftasında sahasında 1461 Trabzon ile karşılaşacak olan Samsunspor, karşılaşma öncesinde 28 puanla 12. sırada yer alırken, 1461 Trabzon ise topladığı 23 puanla 14. sırada bulunuyor. Kırmızı-beyazlılar, evinde 5 maçtır kazanamazken, bordo-mavililer ise deplasmanda 7 maçtır galip gelemiyor.

Golcüler Attı, Samsunspor Kazanmaya Başladı

Golcüler Attı, Samsunspor Kazanmaya Başladı

Golcüler Attı, Samsunspor Kazanmaya Başladı

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim