• BIST 9716.77
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 20 °C
  • Ankara 26 °C
  • İzmir 22 °C

Göl Manzarası Eşliğinde Spor Keyfi

Göl Manzarası Eşliğinde Spor Keyfi
Eğitim alanında kazandırdığı kurumlarla büyümesini sürdüren Erkan Eğitim Kurumları, sosyal ve sportif alandaki yatırımlarıyla da dikkat çekiyor.

Eğitim alanında kazandırdığı kurumlarla büyümesini sürdüren Erkan Eğitim Kurumları, sosyal ve sportif alandaki yatırımlarıyla da dikkat çekiyor. Erkan'da, kolej yerleşkesinde yaptırılan, eşsiz göl manzaralı ve tam donanımlı spor salonu hizmete girdi.

Erkan Eğitim Kurumları'nın kolej yerleşkesinde yaptırılan tam donanımlı modern spor tesisi Erkan Sportlife'nin başına, Adanaspor ve Adana Demirspor formalarıyla Türk futboluna büyük hizmetleri bulunan deneyimli spor adamı Ercan Aslankeser getirildi.

Göl manzarasına sahip konumu, toplam 2400 metrekare kapalı alana sahip 3 katlı spor salonunun, spor denilince tüm unsurları barındırdığını kaydeden Ercan Aslankeser, Erkan Sporlife'nin özellikle hakkında bilgi verdi.

Erkan Sportlife Genel Müdürü Ercan Aslankeser, "Yüzme havuzu, sauna, buhar odası, fitness ve grup egzersizleri salonları, basketbol, voleybol, futbol sahaları, tenis kortunu bünyesinde bulunduran bölgenin tam donanımlı spor merkezinde kişiye özel programlar ile her gün zinde kalmak mümkün" dedi.

Erkan Sportlife'de, uzman eğitmenler tarafından sağlıklı spor ve yaşam hizmeti verileceğini bildiren Aslankeser, "Sağlıklı yaşam için gereken tüm koşulları tesislerimizde sağladık. Adana'ya yeni bir yaşam merkezi kazandırdık" diye konuştu.

"Spor, sağlıklı yaşamın "olmazsa olmaz'larındandır" diyen Aslankeser, "Sportlife'da dünyanın lider markası Life Fitness ekipmanlarını kullandık. Son teknoloji ürünler ile herkesin biyolojik yapısının ve ihtiyaçlarının farklı olduğunu göz önüne alarak, her üyemize ayrı çalışma programları hazırlıyoruz. Kilo almak, zayıflamak, vücut geliştirmek ya da sağlıklı yaşam için sporu sürdürmek isteyen üyelerimize, alanında uzman antrenörler eşliğinde hizmet veriyoruz" ifadelerini kullandı.

Göl Manzarası Eşliğinde Spor Keyfi

Göl Manzarası Eşliğinde Spor Keyfi

Göl Manzarası Eşliğinde Spor Keyfi

Göl Manzarası Eşliğinde Spor Keyfi

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim