• BIST 9728.1
  • Altın 2430.366
  • Dolar 32.529
  • Euro 34.865
  • İstanbul 23 °C
  • Ankara 27 °C
  • İzmir 27 °C

Göksel’den Başkan Tok’a Ziyaret

Göksel’den Başkan Tok’a Ziyaret
AK Parti Samsun İl Başkanı Muharrem Göksel, İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok'u makamında ziyaret etti.

AK Parti Samsun İl Başkanı Muharrem Göksel, İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok'u makamında ziyaret etti.

AK Parti belediyecilik anlayışını İlkadım'da hakim kılarak hükümet ve özel teşebbüs yatırımlarını ilçeye kazandırdıklarını ifade eden Başkan Tok, belediye yönetiminde ortak akla ve istişareye önem verdiklerini söyledi.

Kendisine yapılan ziyaretten dolayı AK Parti İl Başkanı Muharrem Göksel ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür eden Başkan Erdoğan Tok, ziyarette belediye hizmet ve projeleri konusunda bilgiler verdi.

İlkadım Belediyesi olarak vatandaşlara verilen sözlerin tek- tek yerine getirildiğini belirten İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, "AK Parti Samsun İl Başkanımız Muharrem Göksel ve yönetim kurulu üyelerine ziyaretlerinden dolayı teşekkürlerimi sunuyorum. Bizler göreve geldiğimiz ilk günden itibaren insana dokunan projelere yerine getiriyoruz. Derebahçe Sosyal Tesisleri, Gençlik Merkezi, Ahşap Yürüyüş Yolu Projesi, Camii ve Külliye Projesi, Kuyumcular Caddesi Prestijli Cadde Çalışması, Seyyid Kutbiddin Türbesi Çevre Düzenleme ve Peyzaj Çalışmaları, Ihlamur Cafe Restoran, Taziye Çadırı, Semt Spor Merkezleri gibi birçok projenin bitmek üzere ve sonuçlanan hizmetler arasındadır. 2016 yılında da Yeni Belediye Hizmet Binası, Çocuk Kreşi, Gök Teras, Unkapanı Kültür Merkezi yenileme çalışmaları, Hanımlar Kültür Merkezi gibi projelerimiz start alacak. Belediye olarak kendimize koyduğumuz hedeflere emin adımlarla ilerliyoruz. Yalnızca günün ihtiyaçlarını değil, gelecek nesiller içinde önemli yatırımlar yapıyoruz. Hayata geçirmiş olduğumuz projelerle vatandaşımızın sosyal yaşam alanını genişletiyoruz. İlkadım Belediyesi olarak birçok hizmeti ve projeyi yaparken önce kentimizin ve vatandaşımızın önceliklerini tespit ediyoruz" diye konuştu.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim