• BIST 9722.09
  • Altın 2428.571
  • Dolar 32.5199
  • Euro 34.8
  • İstanbul 21 °C
  • Ankara 24 °C
  • İzmir 22 °C

Gökhan Töre şoke etti

Gökhan Töre şoke etti
Siyah-beyazlı oyuncu ikinci yarıdaki bir pozisyonda küfür edince hakem İlker Meral tarafından oyun dışına gönderildi.

Spor Toto Süper Lig'in 7. haftasında deplasmanda Erciyesspor ile karşılaşan Beşiktaş'ta büyük bir şok yaşandı. Siyah-beyazlıların geçen sezondan beri işlediği vukuatlarla son dönemde çok tartışılan ismi Gökhan Töre, karşılaşmanın 67. dakikasında takımı 1-0 geride iken, kırmızı kart görerek oyun dışında kaldı. Erciyesspor, orta çizgiye yakın bir noktada taç kullanmaya hazırlanırken itiraza başlayan Gökhan Töre'nin ağzından çıkan küfürlü söz üzerine Bülent Korkmaz ve Erciyessporlu oyuncular hakeme kırmızı kart çağrısı yaptı. Pozisyona yakın noktada bulunan 4. hakem Mehmet Metin'in uyarısı ile harekete geçen hakem İlker Meral, Gökhan'ın yanına geldi ve doğrudan kırmızı kart gösterdi. Kartın ardından Slaven Bilic yoğun itirazlarda bulunurken, genç oyuncu da soyunma odasına Korkmaz'a alkış yaparak gitti. Öte yandan Gökhan Töre gördüğü kırmızı kartın ardından önümüzdeki hafta Fenerbahçe maçında oynayamayacak.

KORKMAZ: SÖYLEYEMEM...

K.Erciyes'in hocası Bülent Korkmaz, Beşiktaş karşısında hak ettikleri bir galibiyet aldıklarını söyleyerek, “Gökhan Töre orada bir söz söyledi. Şimdi onu burada söyleyemem. Hakem de gördü ve orta hakeme söyledi. O da oyuncuyu attı. Olay bundan ibaret” açıklamasında bulundu.

Korkmaz'a isyan var

Oğuzhan Özyakup: Bülent hoca hakemi etki altına aldı. Gökhan bir şey söylemedi...
Beşiktaş'ın genç ve başarılı oyuncusu Oğuzhan Özyakup, maç sonrası Gökhan Töre'nin kırmızı kartı için K.Erciyes'in hocası Bülent Korkmaz'a eleştirilerde bulunarak, “Ben iki senedir buradayım. Kimseye karşı bir şey söylemedim. Ama bugün konuşacağım. Hakemler bizim kulübemiz veya rakip kulübeye karşı hakkaniyetli davransın. Bülent hoca dördüncü hakeme gitti ve, 'Gökhan şöyle yaptı, böyle yaptı' dedi. Ben Gökhan'ın arkasındaydım. Pozisyonun içindeydim. Gökhan bir şey yapmadı. Bülent hoca hakemi etkiledi ve kırmızı çıkarmasını sağladı” sözlerini kullandı. Oğuzhan mağlubiyeti rağmen takım olarak iyi yolda olduklarını söyledi. 

Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim