• BIST 9524.59
  • Altın 2511.01
  • Dolar 32.5588
  • Euro 34.6764
  • İstanbul 12 °C
  • Ankara 11 °C
  • İzmir 15 °C

Gökçek, mazbatasını alıp Erdoğan'a seslendi

Gökçek, mazbatasını alıp Erdoğan'a seslendi
Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı'na yeniden seçilen Melih Gökçek, Ankara Adliyesi'nden mazbatasını aldı. Gökçek ardından Başbakan Erdoğan'a 'cumhurbaşkanlığı' çağrısında bulundu.

Büyük bir rekabete sahne olan 30 Mart yerel seçimleri sonrası Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı'na yeniden seçilen Melih Gökçek, Ankara Adliyesi'nden mazbatasını aldı. Mazbatasını aldıktan sonra Adliye önünde kendisini bekleyen vatandaşlara hitap eden Gökçek, "Ankara'da 25 belediye başkanlığının 20'sini kazanmak suretiyle zafer kazandık. Belediye Meclisi'nde yer alan 140 kişinin 99'u AK Partili. Bu da Ankara tarihinde yeni bir rekor" dedi.
 
Gökçek, Başbakan Erdoğan'a seslenmek istediğini belirterek, "4 ay sonra cumhurbaşkanlığını da böyle kutlayacağız inşallah" diye konuştu.
 
VATANDAŞLARI SELAMLADI
 
Melih Gökçek, mazbatasını almadan önce çok sayıda partili Ankara Adliyesine geldi. Mazbatasını almadan önce çok kısa bir konuşma yapan Gökçek, "Cenabı Allah 5. kez başkanlığı lütfetti hamdediyorum. Buraya kadar zahmet ettiğiniz için hepinize teşekkür ediyorum" dedi.
 
''SİZ SANDIKTA VURDUNUZ''
 
Mazbatasını aldıktan sonra vatandaşlara hitap eden Gökçek, şunları söyledi: "Gerek yok siz sandıkta vurdunuz (Vur vur inlesin sloganları üzerine). Ankara'yı 5. kez bize lütfeden Allah'a hamd ediyorum. Hepiniz büyük gayretler sarf ettiniz. Hepinize teşekkürlerimi sunuyorum. Bu mücadelemizde liderimiz Recep Tayyip Erdoğan'ın emekleir dolayısıyla kendisine teşekkürlerimi sunuyorum. Biz Ankara'yı kazandık. Allah nasip ederse size söz veriyorum. Bu vaatlerimizin gerçekleştirmek için elimizden gelen gayreti göstereceğiz. Halka hizmet hakka hizmet. Bu düsturla yola çıktık. Zaferimiz büyük bir zafer. 7 düvel birleşti. 7 düvelin sırtını yere getirdik. Ankara'da 25 belediye başkanlığının 20'sini kazanmak sureriyle zafer kazandık. Belediye Meclisi'nde yer alan 140 kişinin 99'u AK Partili. Bu da Ankara tarihinde yeni bir rekor.
 
ERDOĞAN'A CUMHURBAŞKANLIĞI MESAJI
 
Buradan liderimiz Erdoğan'a seslenmek istiyorum: Sevgili Başbakanım yolun açık olsun. Allah yar ve yardımcın olsun. Biz burada gördüğün tabloyla senin peşinde olacağız. 4 ay sonra cumhurbaşkanlığını da böyle kutlayacağız inşallah."

http://www.istanbulhaber.com

Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim