• BIST 8718.11
  • Altın 2246.872
  • Dolar 32.3324
  • Euro 35.1918
  • İstanbul 9 °C
  • Ankara 3 °C
  • İzmir 8 °C

Godiva’da yönetim değişikliği

Godiva’da yönetim değişikliği
Premium çikolata markası Godiva'da yeni CEO, uluslararası büyük şirketlerde birçok başarıya imza atan deneyimli isim Annie Young-Scrivner oldu.

Premium çikolata markası Godiva'da yeni CEO, uluslararası büyük şirketlerde birçok başarıya imza atan deneyimli isim Annie Young-Scrivner oldu. Annie Young-Scrivner, 14 Eylül itibariyle göreve başlayacak.

Premium çikolata markası Godiva'da yönetim değişikliği yapıldı. Yedi yılı aşkın süredir şirketin üst düzey yöneticisi olan ve 4 yıldır CEO görevini yürüten Mohamed Elsarky'nin yerine dünyanın en büyük şirketlerinde başarılara imza atan, perakende alanında takdir toplayan işlere imza atan Annie Young-Scrivner geliyor. Annie Young-Scrivner, yeni dönemde şirkete dijital dünyanın tüketicilere sunduğu olanaklarla ilgili derin bilgi ve deneyimin yanı sıra perakende sektöründe kanıtladığı inovasyon becerisini taşıyacak. Annie Young-Scrivner, Godiva'nın 100'den fazla ülkenin havaalanlarında bulunan mağazaları ile birlikte Japonya, Çin ve Kuzey Amerika gibi pazarlarda şirketin büyümesi için liderlik yapacak.

Yıldız Holding Yönetim Kurulu Başkanı Murat Ülker, "Annie Young-Scrivner'ın CEO'luğa atanmasını duyurmaktan dolayı memnunum. Kendisi oldukça tecrübeli ve yetenekli bir yönetici. Godiva markasının dijital dünyaya entegrasyonunun güçlendirilmesi, e-ticaretin küreselleştirilmesi ve mağazalarımızdaki müşteri deneyiminin geliştirilmesi konularında önemli bir rol oynayacak" dedi.

Annie Young-Scrivner, yeni göreviyle ilgili olarak, "Çok heyecanlıyım. Kurulduğu ilk günden bu yana devam eden girişimci ruhunu ve üstün çikolata deneyimi yaşatma tutkusunu sürdüren bir marka için çalışacak olmak benim için bir ayrıcalık. Şirketin dünya genelinde muazzam bir hâkimiyeti var. Yetenekli ekibiyle lezzet dünyamızda daha çok sayıda çikolata tutkununu ağırlayacak olmanın heyecanını yaşıyorum" dedi.

Öte yandan görevi devredecek olan Mohamed Elsarky, Yıldız Holding bünyesinde kalarak Yönetim Kurulu Başkanı ile yakın çalışmaya devam edecek. Yıldız Holding Yönetim Kurulu Başkanı Murat Ülker, Elsarky ile ilgili olarak, "2010 yılından bu yana Godiva'ya olan büyük katkısı nedeniyle Mohamed Elsarky'ye bizzat teşekkürlerimi sunuyorum. Görev süresi boyunca kurduğu sağlam ekiple güçlü bir büyümenin temellerini oluşturdu, Godiva gerçek bir global marka oldu. Kendisi ile holding bünyesinde başka projelerde çalışmaya ve önemli tecrübelerinden ve derin sektör bilgisinden faydalanmaya devam edeceğiz" ifadelerini kullandı.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim