• BIST 8779.01
  • Altın 2238.031
  • Dolar 32.3361
  • Euro 35.1031
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 11 °C
  • İzmir 14 °C

GKV’liler Adana TÜYAP Kitap Fuarında

GKV’liler Adana TÜYAP Kitap Fuarında
Adana'da gerçekleştirilen TÜYAP Çukurova Kitap Fuarını ziyaret eden GKV Özel Liseleri öğrencileri yazarlarla buluşarak edebiyat alanındaki gelişmeleri...

Adana'da gerçekleştirilen TÜYAP Çukurova Kitap Fuarını ziyaret eden GKV Özel Liseleri öğrencileri yazarlarla buluşarak edebiyat alanındaki gelişmeleri mercek altına aldı.

Gaziantep Kolej Vakfı Özel Liseleri Kültür, Edebiyat, Yayın ve Kütüphanecilik Kulübü Adana'da 303 yayınevi ve sivil toplum kuruluşunun katıldığı, 80 kültürel etkinliğin gerçekleştirildiği Çukurova 11. Kitap Fuarını ziyaret ederek etkinliklere katıldı. Fuarda yazarlarla da bir araya gelen öğrenciler sevdikleri yazarların kitaplarını alarak onlarla edebiyat üzerine sohbetler gerçekleştirdi. Konuyla ilgili bir değerlendirme yayan GKV Özel Liseleri Müdürü Hakan Alnıaçık, "Her yıl Adana'da TÜYAP tarafından açılan Çukurova Kitap Fuarına öğrencilerimiz giderek burada yazarların etkinliklerine katılmakta ve edebiyat dünyasında meyana gelen gelişmeleri mercek altına almaktadırlar. Bu yılda liselerimizde eğitim öğretim görmekte olan 80 öğrencimiz, 8 rehber öğretmen gözetiminde Adana'ya giderek fuara katılmışlardır. Yazarların birçok etkinliğine katılan öğrencilerimiz merak ettikleri konularla ilgili de yazarlarla ve fuar yetkilileriyle karşılıklı görüş alışverişinde bulunmuş. Etkinliğin tamamlanmasının ardından Adana'nın bazı tarihi ve turistik bölgelerinde de incelemeler yaparak Gaziantep'e dönmüşlerdir. GKV Özel Okullarında anaokullarından başlayan ilk ve ortaokul da devam eden ve liselerimizde büyük ilgiyle sürdürülen bir okuma alışkanlığı vardır. Bu alışkanlığın öğrencilerimizde tutkuya dönüşmesi bizleri mutlu etmektedir. Kurumlarımız bünyesinde sürekli kitap okuma alışkanlığının sürdürülmesine yönelik etkinliklerimiz bu tür kitap fuarlarını ziyaretlerle önemli bir noktaya ulaşmaktadır. Önümüzdeki dönemlerde de bu tür etkinliklerimiz devam edecektir" dedi.

Sevdikleri yazarların kitaplarını da alan öğrenciler kitaplarını yazarlara imzalatarak merak ettikleri konularla ilgili karşılıklı görüş alışverişinde bulundu.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim