• BIST 9141.48
  • Altın 2325.41
  • Dolar 32.3762
  • Euro 35.0131
  • İstanbul 20 °C
  • Ankara 21 °C
  • İzmir 25 °C

GKV’li Miniklerden Hediye Yağmuru

GKV’li Miniklerden Hediye Yağmuru
Gaziantep Kolej Vakfı Özel Anaokulu öğrencileri "Bir Dilek Tut" Projesi kapsamında önceden dileklerini öğrendiği Alparslan İlköğretim Okulu ana sınıfı...

Gaziantep Kolej Vakfı Özel Anaokulu öğrencileri "Bir Dilek Tut" Projesi kapsamında önceden dileklerini öğrendiği Alparslan İlköğretim Okulu ana sınıfı öğrencilerini hediye yağmuruna tuttu.

Anneleri ve öğretmenleriyle birlikte Alparslan İlköğretim Okulu ana sınıfını ziyaret eden Gaziantep Kolej Vakfı Özel Anaokulu öğrencileri buradaki öğrencilerle çeşitli etkinlik gerçekleştirerek Bir Dilek Tut Projesi kapsamında beraberlerinde getirdikleri hediyeleri dilek sahibi öğrencilere hediye ettiler. Proje hakkında bilgi veren GKV Özel Anaokulu Müdiresi Gökçe Bulut, "Öğretmen arkadaşlarımızla daha önceden tespit ettiğimiz ve irtibat kurduğumuz Alparslan İlköğretim Okulu ana sınıfı ile birlikte etkinlik yapma kararı aldık. Bir Dilek Tut Projesi kapsamında öğrencilerin dileklerinin öğretmenleri vasıtasıyla bize yollamalarını istedik. Gelen dilekleri bir araya getirerek öğrencilerimizin bu dilekleri çekmesini ve dilek sahibi öğrencilere istedikleri hediyeleri almalarını sağladık. Velilerimizin bu projede büyük desteğini gördük" dedi. Kardeş okul olarak gördüklerini belirttiği Alparslan İlköğretim Okulu'nun ana sınıfı öğrencilerini ziyaret ettiklerini belirten Bulut, "Buradaki öğrencilerle çeşitli etkinlikler yaptık. Dilek sahibi öğrencilere de beraberimizde getirdiğimiz hediyelerini verdik. Onlarda öğrencilerimiz için özel olarak hazırladıkları hediyeleri öğrencilerimize verdiler. Farklı bir okulda eğitim öğren öğrencilerle bir araya gelerek ortak etkinlikler yapabilmenin, paylaşmanın güzelliklerini hep birlikte yaşadık. Burada emeği geçen velilerimize, öğretmenlerimize, bizleri büyük bir özenle ağırlayan Alparslan İlköğretim Okulu idareci ve öğretmenlerine, öğrenci ve velilerine sonsuz teşekkürlerimizi sunarız. Bu tür etkinliklerimiz önümüzdeki dönemlerde de devam edecektir" şeklinde konuştu.

GKV’li Miniklerden Hediye Yağmuru

GKV’li Miniklerden Hediye Yağmuru

GKV’li Miniklerden Hediye Yağmuru

GKV’li Miniklerden Hediye Yağmuru

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim