• BIST 9722.09
  • Altın 2430.366
  • Dolar 32.529
  • Euro 34.865
  • İstanbul 22 °C
  • Ankara 26 °C
  • İzmir 26 °C

GKV’li İlkokul Öğrencileri Kitap Ve Öyküler Yazdı

GKV’li İlkokul Öğrencileri Kitap Ve Öyküler Yazdı
Kütüphane haftası etkinlikleri çerçevesinde Gaziantep Kolej Vakfı Özel İlkokulu dördüncü sınıf öğrencileri kitap ve kütüphane temalı hikaye yazarak...

Kütüphane haftası etkinlikleri çerçevesinde Gaziantep Kolej Vakfı Özel İlkokulu dördüncü sınıf öğrencileri kitap ve kütüphane temalı hikaye yazarak duygularını dile getirdi. Öğrenciler, okumak kadar yazmanın da önemli bir kazanım olduğunu gözler önüne serdi.

Gaziantep Kolej Vakfı Özel Okullarında Kütüphane haftasının birçok etkinlikle kutlandığına dikkat çeken Gaziantep Kolej Vakfı Özel İlkokulu Müdürü Mustafa Şenel dördüncü sınıf öğrencilerinin kitap ve öykü yazma etkinliklerinin dikkat çekici olduğunu belirtti. Şenel, "Öğrenciler şubeler halinde hikayelerini birlikte oluşturdular. Hikayedeki karakterleri, yeri, zamanı ve olay örgüsünü birlikte oluşturan öğrenciler ekip çalışması ile sinerji yarattılar. Kütüphanecilik kulübü öğrencileri tüm sınıfları dolaşarak öğrencilere kütüphane ve kitaplar hakkında sunumlar yaptılar, küçük kardeşlerine şekerler dağıttılar. Ayrıca kulüp etkinliği olarak kitap toplama kampanyası başlattılar. Toplanan kitapları kardeş okula bağışlamayı planlayan öğrenciler "kütüphanesiz okul kalmasın" sloganı ile farkındalık oluşturdu" dedi.

KİTAP KURTLARI ÖDÜLLENDİRİLDİ

Gaziantep Kolej Vakfı Özel İlkokulu Müdürü Mustafa Şenel 2015-2016 eğitim öğretim yılında kütüphaneden en fazla kitap alarak okuyan dört öğrencileri ödüllendirirken yaptığı genel değerlendirmede, "Ülkemizde her yıl Mart ayının son haftası kütüphane haftası olarak kutlanır. Öğrencilerimizi kitap sevgisi ile okuyan, araştıran, sorgulayan bir nesil olarak yetiştirmek esas görevlerimizden biridir. Bu amaçla hafta boyunca yaptığımız etkinlikler bizim aslında tüm yıl boyunca yaptığımız çalışmaların küçük bir yansımasıdır. Emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ediyor, çalışmalarında başarılar diliyorum" dedi.

GKV’li İlkokul Öğrencileri Kitap Ve Öyküler Yazdı

GKV’li İlkokul Öğrencileri Kitap Ve Öyküler Yazdı

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim