• BIST 9796.47
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 23 °C
  • Ankara 28 °C
  • İzmir 24 °C

GKV Tanıtım Günlerine Yoğun İlgi

GKV Tanıtım Günlerine Yoğun İlgi
Gaziantep Kolej Vakfı (GKV) Özel Okullarında düzenlenen tanıtım günlerine yoğun ilgi gösteren veliler GKV'nin akademik kadrosu ile tanıştı.

Gaziantep Kolej Vakfı (GKV) Özel Okullarında düzenlenen tanıtım günlerine yoğun ilgi gösteren veliler GKV'nin akademik kadrosu ile tanıştı.

2016-2017 eğitim öğretim yılında çocuklarını GKV Özel İlkokuluna kaydettirmek isteyen velilerin yoğun ilgi gösterdiği tanıtım günlerinde, 1. sınıf okutacak öğretmenlerle eğitim öğretim yılı boyunca branş derslerine girecek branş öğretmenler ve akademik takvim hakkında bilgi verildi. GKV Özel Okullarının fiziki yapısının da tanıtıldığı etkinlikte yıl boyunca öğrencilerin katılacağı organizasyonlar da tanıtıldı. Akademik başarıları yanında sosyal, kültürel, sanatsal ve sportif başarılarından da adından sıkça söz ettiren GKV Özel Okullarının 2016-2017 eğitim öğretim yılında ilkokul birinci sınıfa alacağı öğrencilerle ilgili velilere yönelik düzenlenen tanıtım günlerinin başarılı geçtiğini ifade eden GKV Özel Okulları Genel Müdürü Müfit Taşlıyar, "Ön kayıt öncesi yoğun bir ilgi ile kaşlaşıyoruz. Velilerimize kurumlarımız hakkında genel bilgiler verildi. Yeni eğitim öğretim yılında görev alacak olan öğretmenlerimizin tanıtımları yapıldı. Her yıl olduğu gibi bu yılda ilkokul birinci sınıfa yeni başlayacak olan öğrencilerimizin velilerinin eğitim sistemimizle ilgili merak ettiği sorular yanıtlandı. 2016-2017 eğitim öğretim yılında ilkokul birinci sınıf okutacak olan öğretmenlerimiz Türkan Seray Boyno, Fatma Besnili, Ayla Atay, Ayşegül Bayrak, Latife Eliş, Meral Korukluoğlu, Gülderen Tuğrul ve Emine Ümit Turan'dır. Sınıf öğretmenleri dışında akademik takvim boyunca bir çok alanda da derslere branş öğretmenlerimiz girmektedir. Yaparak yaşayarak öğrenme modelinin uygulandığı kurumlarımızda bu yılda bir çok akademik başarı yanında sosyal, kültürel, sanatsal ve sportif alanlarda önemli başarılar elde edildi" diye konuştu.

Tanıtım günlerini merakla beklediklerini ifade eden öğrenci velileri ise gerçekleştirilen etkinliklerden memnun olduklarını ifade ederek, "Bizlerin bir çoğu bu eğitim kurumundan mezun olduk. Nesilden nesile tercih ettiğimiz tek eğitim kurumu GKV Özel Okullarıdır. Kendi çocuklarımızın da bu okulda eğitim öğretim görmesini ve geleceğe daha iyi hazırlanmasını istiyoruz" ifadelerini kullandı

GKV Tanıtım Günlerine Yoğun İlgi

GKV Tanıtım Günlerine Yoğun İlgi

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim