• BIST 8871.74
  • Altın 2241.161
  • Dolar 32.3373
  • Euro 35.0876
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 12 °C
  • İzmir 16 °C

GKV Liseleri 2017 Mezunlarına Muhteşem Uğurlama

GKV Liseleri 2017 Mezunlarına Muhteşem Uğurlama
2016-2017 Eğitim öğretim yılından GKV Özel Fen Lisesinden 48 öğrenci, GKV Özel Anadolu Lisesinden 92öğrenci , GKV Özel Cemil Alevli Kolejinden12öğrenci...

2016-2017 Eğitim öğretim yılından GKV Özel Fen Lisesinden 48 öğrenci, GKV Özel Anadolu Lisesinden 92öğrenci , GKV Özel Cemil Alevli Kolejinden12öğrenci toplam 152 öğrenci için Gaziantep Üniversitesi Mavera Kongre ve Sanat Merkezinde muhteşem bir kep töreni yapıldı. Duygulu anların yaşandığı törende okul birincileri ve dereceye LYS'de dereceye giren öğrenciler ödüllendirildi.

Gaziantep Kolej Vakfı Özel Liselerinden 2016-2017 eğitim öğretim yılında mezun olan öğrenciler için muhteşem bir kep töreni düzenlendi. Gaziantep Üniversitesi Mavera Kongre ve Sanat Merkezindeyapılan törene GKV Mütevelli ve Yönetim Kurulu Başkanı Nüket Ersoy ve Celal Ersoy, Yönetim ve Mütevelli Kurulu üyelerinin yanı sıra GAHİB Başkanı Salahattin Kaplan, GKV Özel Okulları Genel Müdürü Müfit Taşlıyar, Genel Müdür Yardımcısı Can Hoşcan, Liseler Müdürü İsmet Tiryaki, Ortaokul Müdürü Nadir Gürsel, İlkokul Müdürü Mustafa Şenel ile Anaokulu Müdiresi Gökçen Bulut ve çok sayıda davetli katıldı.

Cemil Alevli Koleji ilk mezunlarını verdi

Gaziantep Üniversitesi Mavera Kongre ve Sanat Merkezinde Gaziantep Kolej Vakfı Özel Liseleri için düzenlenen 2016-2017 mezunları kep töreninde Cemil Alevli Koleji Uluslararası Diploma Programı bu yıl ilk mezunlarını verdi. Cemil Alevli Koleji mezunlarının ilk mezun olma heyecanları gözlerinden okunuyordu.

GKV Liselerinde dereceye girenler belli oldu

2016-2017 eğitim öğretim yılı mezunları arasından GKV Fen Lisesi okul birinciliğini Mekselina Kalender kazanırken okul ikinciliğini Büşra Abdülkadiroğlu, okul üçüncülüğünü iseMelike Doğan kazandı. GKV Özel Anadolu Lisesi birinciliğini Edip Can Sevindi kazanırken ikinciliği Kaan Alkan, üçüncülüğü de Tuba Göğüş elde etti. Cemil Alevli Kolejinde ise İlayda Dayıoğlu okul birincisi, Elif Dinç okul ikincisi, Osman Gül de okul üçüncüsü oldu.

Sizleri gururla uğurluyoruz

GKV Özel Liseler Müdürü İsmet Tiryaki,açılış konuşmasında öğrencilere: "Sizler ailelerinizden aldığınız eşsiz aile eğitimi ve okullarımızdan aldığınız çağdaş, bilimsel ve Atatürkçü eğitim-öğretim ile Ata'sına layık bireyler olarak yetiştiniz. Ata'mızın izinde durmadan, yorulmadan yürüyecek; şehrimize ve ülkemize en yüce değerleri katacaksınız. Gaziantep Kolej Vakfı Özel Okullarında çağdaş, akademik eğitimin yanında kültürel, sanatsal ve sportif etkinliklerle sosyal yönlerinizi de erişilmez seviyelere taşıdınız ve özgüven sahibi bireyler oldunuz. Bu etkinliklerin yaşamınıza kattığı eşsiz değerleri toplumun öncü bireyleri ve yol gösteren liderleri olarak yaşayacak ve göreceksiniz." dedi

YGS şampiyonları ödüllendirildi

2017 YGS'de Türkiye genelinde yüksek puanlarla dereceye giren altı öğrenciye ödül ve plaketlerini GKV Özel Okulları Genel Müdürü Müfit Taşlıyar ve GKV Özel Okulları Genel Müdür Yardımcısı Can Hoşcanvererek öğrencileri kutladılar.

Cemil Alevli Koleji Mezunları yurt dışı yolcusu

Cemil Alevli Kolejinden bu yıl mezun olan öğrencilerden Oğulcan Cenkcimenoğlu, Osman Gül ve JiwonShim ise yurtdışındaki üniversitelerden aldıkları kabuller için okul yönetimi tarafından ödüllendirilirken bu yıl mezun olan öğrencilerin yurt dışı üniversitelerinde okuma şansı elde etmesi konuklar tarafından ayakta alkışlandı.

Okul birincileri yaş kütüğüne plaket çaktı

2016-2017 eğitim öğretim yılı mezunlarına yönelik düzenlenen törende ödüllerin verilmesinin ardından okul birincileri yaş kütüğüne günün anısına plaket çakarak veda etti. GKV Fen Lisesi birincisi Mekselina Kalender, Anadolu Lisesi birincisi Edip Can Sevindi ve Cemil Alevli Koleji birincisi İlayda Dayıoğlugünün anısına birer konuşma yaparak yaş kütüğüne dönem plaketleriniçaktılar.

Bayrak flama devir teslim töreni duygulandırdı

2016-2017 eğitim öğretim yılı boyunca bayrak ve flamayı gururla muhafaza eden 12.sınıf öğrencileri düzenlenen devir teslim töreninde 11.sınıf öğrencilerine bayrak ve flamayı öperek teslim etti. Her yıl olduğu gibi bu yıl da kutsal emaneti taşıdığını bilmenin verdiği sorumlulukla ve gururla

Fen Lisesi birincisi Mekselina Kalender, şanlı bayrağımızı Fen Lisesi 11. sınıf birincisi Aydeniz Sönmez'e; okul flamasını Anadolu Lisesi birincisi Edip Can Sevindi, Anadolu Lisesi 11. Sınıf birincisi Gülbin Mileni Sağlam'a, diğer okul flamasını ise Cemil Alevli Koleji birincisi İlayda Dayıoğlu, Cemil Alevli Koleji 11. Sınıf birincisi Nida Kadayıfçı'ya teslim etti.

Efsane öğretmenin duygulandıran vedası

Gaziantep Kolej Vakfı Özel Liselerine 19 yıldır özverili çalışmalarıyla katkıda bulunan, İngilizce tiyatronun gelenekselleşmesinde büyük emeği geçen, birçok öğrencinin hayatına dokunan ve geleceğinin şekillenmesinde rol oynayan GKV Özel Okulları İngilizce öğretmeni Nursev Kadıoğlu, emekli olması dolayısıyla anlamlı ve duygusal bir konuşma yaparak mesleğe veda etti. . Konuşmasının ardından tüm öğrenciler ve misafirler tarafından ayakta alkışlanan Nursev Kadıoğlu'na plaket ve çiçeği GKV Özel LiseleriMüdürü Sayın İsmet Tiryaki tarafından takdim edildi.

Gelecek kuşakları Atatürk'ün ışığıyla aydın, çağdaş ve başarılı bireyler olarak şekillendiren GKV öğretmenlerini temsilen teşekkürlerini sunmak üzere GKV Özel Liseler Müdürü İsmet Tiryaki'ye, Müdür Başyardımcısı Mevlüt Duman'a, Müdür Yardımcıları Ülkü Ulutaş ve Ferhat Köreken'e; GKV Özel Okulları Genel Müdürü Müfit Taşlıyar ve Genel Müdür Yardımcısı Can Hoşcanbütün öğretmenler adına birer çiçektakdim ettiler.

53.yıl mezunları diplomalarını aldı

GKV Modern Dans Kulübünün hazırladığı "Latin Dans Gösterisi"nin ardından öğrenciler kendileriyle ilgili slogan tipi cümlelerle sahneye davet edildi. Öğrencilere diplomalarını tüm lise öğretmenleri takdim etti. Tören boyunca duygusal anlar yaşayan öğrenciler, Onuncu Yıl Marşı'yla hep birlikte keplerini havaya atarak mezuniyetlerini kutladılar.2016-2017 Eğitim - Öğretim yılında GKV Özel Fen Lisesinden 48 öğrenci, GKV Özel Anadolu Lisesinden 92, GKV Özel Cemil Alevli Kolejinden12; toplam 152 öğrenci mezun oldu.

GKV Liseleri 2017 Mezunlarına Muhteşem Uğurlama

GKV Liseleri 2017 Mezunlarına Muhteşem Uğurlama

GKV Liseleri 2017 Mezunlarına Muhteşem Uğurlama

GKV Liseleri 2017 Mezunlarına Muhteşem Uğurlama

GKV Liseleri 2017 Mezunlarına Muhteşem Uğurlama

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim