• BIST 8740.24
  • Altın 2234.833
  • Dolar 32.3364
  • Euro 35.1115
  • İstanbul 12 °C
  • Ankara 6 °C
  • İzmir 13 °C

GKV Form 2016 Başlıyor

GKV Form 2016 Başlıyor
GKV Forum 2016 Türkiye'nin dört bir yanından liselerin katılımıyla GKV Özel Okullarında düzenlenecek olan ve Türkiye ile dünyanın çeşitli ülkelerinde...

GKV Forum 2016 Türkiye'nin dört bir yanından liselerin katılımıyla GKV Özel Okullarında düzenlenecek olan ve Türkiye ile dünyanın çeşitli ülkelerinde yaşanan olayların masaya yatırılarak çözüm önerilerinin bulunacağı etkinliğin açılış töreniyle 5 Mart 2016 Cumartesi günü start alacak.

Bu yıl ilk kez düzenlenecek olan ve geleneksel hale getirillerek önümüzdeki yıllarda da gençler için Türkiye'de ki en önemli etkinlikler arasında yer alması planlanan GKV Form 2016 5 Mart Cumartesi günü GKV Özel Okullarında düzenlenecek olan açılış töreniyle start alacak. Türkiye'nin birçok ilinden etkinliğe katılmak için Gaziantep'e gelecek olan lise öğrencilerinin delege olarak katılacağı etkinlikte Türkiye ve dünya gündemindeki birçok konu masaya yatırılacak. GKV Forum 2016 hakkında bilgi veren GKV Özel Okulları Genel Müdürü Müfit Taşlıyar " Önümüzdeki yıllarda geleneksel hale dönüştüreceğimiz GKV Forum 2016'nin ilkini 5 Mart Cumartesi günü kurumlarımızda düzenleyeceğimiz açılış töreniyle başlatıyoruz. Türkiye'nin çeşitli illerinde eğitim öğretim faaliyetlerini sürdüren liselerimizden katılımlarıyla gerçekleştirilecek olan formda, gerek Türkiye, gerekse dünya gündeminde önemli yer alan ve insanlığı yakından ilgilendiren birçok konuda, gençlerin oluşturacağı komitelerle sorunlara çözüm önerileri tartışılarak, her konuyla ilgili önemli raporlar hazırlanacak ve bu raporlar daha sonra TBMM başta olmak üzere ilgili bakanlıklar ve kurumlara sunulacaktır. Burada önemli olan gençlerimizin gerek ülkemizde gerekse dünya genelinde yaşanan sorunlar karşısında olaylara duyarlı olması, muhakeme kabiliyetlerinin gelişmesi ve sorun olarak tespit ettikleri konularda çözüm önerileri geliştirmelerine katkı sağlamaktır. 4-7 Mart 2016 tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan GKV Forum 2016'ya katılacak öğrencilerin Gaziantep'i bütün yönleriyle tanıması açısından da çeşitli etkinlikler yapılacaktır. Gelecek dönemler için bir marka etkinlik olması yönünde yürüteceğimiz çalışmalarla GKV Forum 2016 Türkiye'nin en önemli ve en etkili faaliyetleri arasında yer alacaktır" dedi.

GKV ULUSAL FORUM KOLUF 2016'DA SORUNLAR MASAYA YATIRILIYOR

Türkiye'nin birçok lisesinden özgün düşünce ve karaktere sahip delegelerin güncel dünya sorunlarını farklı bakış açılarıyla değerlendirip bu sorunlara barışçıl çözümler üretebilecekleri bir platform olarak tasarlanan GKV Ulusal Forum KOLUF 2016'da aynı zamanda gençlerin yeni arkadaşlıklar ve dostluklar kazanmaları da hedefleniyor. GKV Ulusal Forum KOLUF 2016 GKV Özel Okulları öğretmenleri Özlem Kara ve Burcu Altınbaş'ın rehberliğinde, GKV Özel Liseleri öğrencileri Ilgaz Azra Atılgan, Oğulcan Cenkcimenoğlu ve Begüm Koçer'in Konferans Başkanı Baş Organizatörlüğünde gerçekleştirilecek olan etkinlikte Türkiye ve dünyada yaşanan olaylar ve sorunların yanı sıra Avrupa Birliği'yle ilgili gündem maddelerini Anadolu medeniyetlerinin beşiği Gaziantep'te tartışarak çözüm bulunması hedefleniyor.

GKV Form 2016 Başlıyor

GKV Form 2016 Başlıyor

GKV Form 2016 Başlıyor

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim